IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен грим – кой нестандартен нюанс червило да добавите?

18 септември 2022 13 30

Той придава готик шик

IStockphoto

IStockphoto

Търсите ли идеи за есенен грим? След тенденцията за лилавото под различни форми, дойде ред да изпратим червеното по устните. Според някои експерти, ако им придадем готик излъчване, ще бъдем по-актуални този сезон.

Да, червеното червило си е класика, но има и други начини, чрез които да бъдете по-забележителни. Например по-лилави или винени тонове, приличащи много на цвета на различните видове сливи.

Може да се каже, че едно по-смело бордо и наситенолилаво, точно като вкусната синя слива, са номер едно за есенен грим. И вие задължително трябва да ги изпробвате. Те ще отиват на новите ви пуловери, шлифери и панталони, комбинирани с боти или кубинки.

Според Моли Томпсън-Тубриди, все повече се увеличава търсенето с хаштага #blackhoney. Така нареченият черен мед е нещо различно за устните. „Нюансът има различен ефект върху всеки тон на кожата, създавайки уникален външен вид“, разкрива тя. Заедно с него, различните нюанси на сливата, са другото нещо, което е доста популярно при червилата в САЩ за момента.

червило, устни,

IStock

Как да имате по-нестандартен нюанс червило тази есен?

Разбира се, има много червила с цвят на слива, които да си купите. Но друг вариант е да смесите две стари или да ползвате гланц или блясък за устни в комбинация с по-смелия и оригинален тон, придаващ готически шик. Каквото и да изберете – няма да сбъркате! Все пак с промяната във времето е добре да се ориентираме към така наречените хладни тонове червила.

„Сливата е страхотен цвят за есента, защото допълва топлите тонове в есенните дрехи и есенните листа“, казва гримьорът на знаменитостите Джейми Дорман.

Основното предимство на лилаво-червеникавите червила, подходящи за есен 2022, е че създават илюзията, че зъбите са по-бели. Освен това са идеално допълнение към преходните дрехи и обувки.

Червило със сливов или бордо оттенък – трикове

Някои марки предлагат много наситени цветове. Но за да избегнете така наречения ефект на кървене, е добре да поставите някаква основа преди нанасянето на червило. Например полупрозрачна пудра или обикновен коректор, с който да покриете устните. По този начин ще успеете да балансирате цвета и да не е твърде натрапчив, особено ако го носите за първи път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари