IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен маникюр: 6 идеи в златен цвят

25 декември 2022 10 30

Коледните и новогодишните партита наближават

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вярвате или не, вече сме съвсем близо до края на годината. Това означава само едно – стартирането на коледните и новогодишни партита във фирмата, с приятели, роднини и познати. За тези поводи трябват както подходящи дрехи и настроение, така и красив, празничен маникюр. А какво по-празнично от златните нюанси?

Когато се придържате към наситени, тъмни цветове за ноктите, като черно, бордо и тъмносиньо, е само въпрос на време маникюрът ви също да допринася за есента и зимната депресия. Лесното решение за подобряване на ситуацията е да се сдобиете с привличащ вниманието дизайн, който е искрящ и направо изискан цвят. Затова ви предлагаме малко златни стилове за следващия месец и половина.

Докато златистото може да направи празничния маникюр още по-празничен и разнообразен от типична зелена и червена цветова схема, то е подходящо решение и за цялата година. Блестящо или металик злато върху ноктите може да изведе визията ви на още по-високо ниво, независимо дали става дума за фини точки върху гола основа или изцяло златен нокът.

Празничен маникюр – 6 идеи в златен цвят

1. Двоен френски

Бъдете номер едно в двете най-популярни тенденции през годината – златото и френския маникюр. Основата ви тук трябва да е неутрална, като препоръчваме да използвате бежов цвят. След това нарисувайте два златни полумесеца върху върха и в края на нокътя.

2. Златен френски

Ако искате да се придържате повече към класиката и двойната доза ви идва в повече, препоръчваме ви златен френски маникюр, който е всичко друго, но не и обикновен. Тук е добре да използвате златен металик за повече блясък и елегантност. Хубавото на този дизайн е, че е подходящ за почти всички форми на нокътя, така че няма от какво да се притеснявате.

3. Златни квадрати

Време е за нещо малко по-цветно и различно от френската класика. Тук вече основата ви е разделена на две и съставена от два розови нюанса – единият по-тъмен от другия. На върха на нокътя поставете златните малки квадратчета, които могат да бъдат залепени или нарисувани, ако се чувствате уверени в уменията си.

4. Златна основа

Ако роклята ви за коледното парти в офиса е златна, то тогава маникюрът със златна основа е подходящ за вас. За да добавите малко повече разнообразие, може да залепите или нарисувате цвете върху част от ноктите си, или да оставите дизайна семпъл и елегантен.

Есенен маникюр: Изпробвайте лачени нокти

Есенен маникюр – опитайте аура дизайн

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

5. Златни звезди

Говорейки за празнични купони, златните звезди са задължителни както в декора, така и по ноктите. Използвайте бяла основа за този дизайн, като е добре тя да бъде плътна, за да може звездите да изпъкнат още повече. С помощта на лепенки и много стабилна ръка, поставете златните детайли по цялата повърхност на нокътя.

6. Златни завъртулки

Тук вече не ви трябва толкова стабилна ръка, но все пак си е необходимо умение. Завъртулките бяха популярни през лятото, но сега се пренасят и в празничния сезон. Докато за плажа избирахме по-цветни и живи нюанси, тук говорим само и единствено за едно – злато. Златна основа със златни завъртулки създават златно настроение за празниците.

За още модни тенденции и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари