IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – 5 идеи за заострени нокти

16 декември 2023 10 30

Превърнете маникюра си в главния герой във визията

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Никоя друга форма на ноктите не привлича вниманието така, както стилето. Често наричан и просто заострени нокти, този стил се състои от голяма дължина, която е изпилена в права точка, но понякога се прави и с бадемова форма. 

Заострените нокти не са съвсем практични, защото правят по-трудно писането, изпращането на текстови съобщения или закопчаването на дънки, но красотата понякога изисква жертви. А и колко от тези неща ще са ви нужни по време на празниците? Тогава не работим с компютър, оставяме телефона настрана, за да провеждаме истински разговори с хората около нас, и единственото, за което са ни нужни пръстите, е отварянето на подаръци, което става дори и с дълги заострени нокти. 

Така че, ако сте готови за драматичен маникюр, който гарантирано ще ви донесе повече внимание от околните, стилето ноктите са визията за вас. Тази форма ще ви позволи да развихрите въображението си, защото има по-голяма площ за творене. Може да включите всякакви декорации за зимата, като снежен човек, коледна топка, елха, а защо не и Дядо Коледа с всичките му елени. Всичко зависи от вас и вашето настроение. 

Зимен маникюр – 5 идеи за заострени нокти

1. Коледни мотиви

Разбира се, започваме с най-хубавата част от декември, а именно Коледа. Празниците вече са близо, украсата ни е извадена, така че е време и да помислим за тематичен маникюр. Стилето ноктите ви осигуряват огромно пространство за творене, така че не се притеснявайте да нарисувате красива коледна приказка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine? (@jaz_does_nails)

За да бъдете различни от тематичните ботушчета и топки за елха, ви предлагаме този красив маникюр, в който са включени коледни мотиви, но централното място е заето от елените. На едната ръка нарисувайте част от любимите животни на Дядо Коледа, а зад тях седи самият добър старец. На другата пък използвайте емблематичния за празника червен цвят като основа, върху която да нарисувате всякакви детайли като снежинки и клончета на елха.

2. Снежни нокти

Разбира се, Джей Ло ще ни даде най-красивата диамантена версия на стилето маникюра, която обаче може да е трудна за пресъздаване 1:1 от нас, простосмъртните. Затова ви предлагаме да вземете предвид само дизайна, а изработката да бъде малко по-различна. Вместо диаманти, може да залепите бели или блестящи малки камъчета по ноктите си, за да създадете ефекта на снежни стъклени картини. 

3. Гринч по Коледа

Класическото детско с мърморещия и постоянно намръщен герой е задължително за всяко дете, а и не само през коледната седмица. Ако искате да се завърнете в меката прегръдка на детството, ви предлагаме този красив и забавен маникюр, в който да включите и Гринч. Зеленият цвят е основен, като тук е препоръчително да използвате по-светъл от обикновено, а на един от ноктите може да сложите сива бляскава основа. Разбира се, Гринч може да бъде както нарисуван, така и залепен, като може да бъде на един или на два пръста. 

4. Бяла приказка

Както казахме по-горе, стилето ноктите предоставят по-голямо платно за въображение, така че може да създадете едни красиви снежинки, които най-накрая да приличат на тези от приказките. Използвайте прозрачен бляскав лак за основа, върху който да нарисувате красиви снежинки, които сякаш току-що са кацнали върху нокътя ви.

Зимен маникюр – 5 нежни идеи, които ще ви вдъхновят

Зимен маникюр в бебешкорозово – 5 идеи, които да пробвате

Зимен маникюр – 5 идеи за нокти тип „пуловер“

5. Снежен човек

Няма как да съставим зимна колекция за маникюр, без да включим снежния човек. Тук той може да бъде нарисуван в цял размер, допълнен от всичките му детайли – шапка, нос и копчета върху одеждите. На другите пръсти може да поставите снежинки или пък да създадете интересен френски стил, който се простира много повече, отколкото само по върховете. Синият цвят е за предпочитане, за да ви придаде ефекта на красив и снежен ден. 

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

КоментариКоментари