IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за нов маникюр – опитайте мраморни нокти

9 февруари 2023 14 30

Те никога не излизат от мода

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Имало едно време... няколко десетилетия преди днес, всички момичета и техните майки бяха луднали по мраморните нокти. Това беше една от онези тенденции на 2000-те години, които изглеждаха нови, но всички знаеха, че ще останат за дълго време. В крайна сметка има причина мраморните фонове да се използват толкова много като фон за много рекламни снимки в социалните мрежи.

Именно затова не е изненадващо, че мраморните нокти също правят впечатление и са избирани от толкова много хора. Една от причините е, че този вид маникюр може да бъде едновременно фин и смел, подхожда както на къси, така и на дълги нокти, може да бъде създаден с приглушени или ярки нюанси и се откроява навсякъде. С две думи казано – мраморният дизайн е подходящ за всеки и всичко.

Идеи за нов маникюр – опитайте мраморни нокти

1. Черен мрамор

маникюр, черен,

Снимка: iStock

Ако не искате да се ангажирате изцяло с пълен мраморен комплект, потопете се в тенденцията, като поставите няколко акцентиращи нокти. Черното е вечен нюанс, който се съчетава с всичко, така че е добър избор, когато опитвате нещо извън зоната си на комфорт.

2. Цветен мрамор

Готови сте да бъдете смели в избора си на маникюр? Тогава предложението за цветен мрамор е точно за вас. Насочете се към ярки и открояващи се нюанси, за които не е задължително да бъдат от една и съща цветова гама. Развихрете креативността си и смесете любимите тонове, които ще ви накарат да се усмихнете.

3. Син мрамор

Обожавате да гледате небето и искате да го почувствате по-близо до себе си? Синият мраморен маникюр е това, което ще ви заведе много по-близо до облаците. Всъщност, те ще са само на един нокът разстояние. Помолете да ви лакират със синя мраморна основа, върху която да нарисуват облаци и бяла пелена, сякаш гледате небето от прозореца на самолет.

4. Галактически мрамор

Още едно предложение за любителите на необятното пространство. Този път обаче излизаме извън Земята и се насочваме към цялата галактика. Черни дупки, космически светлини и какво ли още не могат да се озоват върху нокътя ви. За да могат да изпъкнат всички цветове, които сте избрали за детайлите, ви съветваме да заложите на черна мраморна основа.

Сняг – основен мотив за вашия зимен маникюр

Зимен маникюр: 4 идеи с черен цвят

Маникюр 2023 – какви тенденции ще следваме?

5. Златен мрамор

Елегантност и стил са събрани в този златен мрамор. Перфектен за началото на новата година, маникюрът със сигурност дълго ще ви напомня за празничния сезон, който, за съжаление, вече приключи. Това обаче не трябва да ви спира да си изкарвате чудесно, като създаването на златен мраморен маникюр е една от първите стъпки.

6. Контрастен мрамор

маникюр, контраст,

Снимка: iStock

Обичаме тази рокендрол визия. Мрежестите черни мраморни петна върху сива основа изглеждат бунтарски, но в същото време тази цветова комбинация е вечна.

За още идеи за зимен маникюр и тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари