IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр, очертан в червен цвят – идея от Кортни Кардашян

8 февруари 2023 09 00

Риалити звездата го избра дни преди Свети Валентин

IStockphoto

IStockphoto

Маникюр, очертан в червен цвят, е една от тенденциите, които можете да изпробвате не само за Свети Валентин, но и до края на зимата. Той е в стил „негативно пространство“. Само че празната площ е по протежението на цялата плочка и този път е заобиколена от всички страни с лак.

„Благодарността води до любов“. Това написа маникюристът на Кортни Кардашян, показвайки нейните нови нокти. Ким Тронг разкри, че тя е избрала вълни с червен цвят дни преди Свети Валентин.

Плочките на звездата са под формата на бадем, като имат нюд основа. Всяка е очертана с нейния любим червен цвят, образуващ специална фигура чрез леко удебеляване с четката.

Кортни, която наскоро показа новата си гола рокля, обожава маникюри с червено, като неведнъж изпробва най-различни нестандартни френски върхове с въпросния тон.

Сходна идея, подходяща за Свети Валентин, показа маникюристът на Джей Ло. Той също използва стила негативно пространство“, разполагайки части от сърца по ноктите.

„Любовта е във въздуха“, написа Том Бачик, споделяйки видео с маникюра в Instagram, показвайки един по-различен прочит на обикновения маникюр с червени сърца.

Ето и още идеи за маникюр, от които да се вдъхновите за сезона:

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

Свети Валентин – 6 нетрадиционни цвята за маникюр

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари