IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова прическа – цветовете на пролетта

18 март 2023 13 30

Кои са най-популярните нюанси в боядисването

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки нов сезон ни ободрява по свой начин, но това чувство се усеща най-осезаемо през пролетта. Когато времето е изпълнено с повече слънчеви сутрини и по-топли дни, получаваме мотивация за обновяване на гардероба, почистване на къщата, включване на нови уелнес процедури и разбира се, промяна във външния вид. И сме готови да се обзаложим, че вашият списък с промени изглежда доста подобно на нашия.

Докато се приготвяме да се заемем с освежаването на косата, което всички обичаме да правим в началото на всеки сезон, е важно да се потопим в това, което е на мода както сред знаменитостите и инфлуенсърите, така и сред обикновените дами. Пролетните цветове се характеризират с повече топлина и свежест, карайки ни да се чувстваме по-леки и готови за повече дейности на открито.

Независимо дали ще добавите само малко блясък в кичурите си или сте готови изцяло да промените цвета на косата, имаме няколко предложения за вашето следващо боядисване.

Популярни цветове за пролетни прически

1. Кафяв балеаж

Балеажът е опция с ниска поддръжка, която става все по-красива с течение на времето, но сега всеки залага на едва забележимата версия на стила. Тази пролет фризьорите препоръчват да изберете основа от черен шоколад с краища от млечен шоколад. Постепенното избледняване е фино, но все още прави впечатление и е особено красиво за брюнетки, които никога преди това не са боядисвали косата си и искат да опитат нещо ново и лесно.

2. Бадем

Актрисата Сидни Суини носи този нюанс толкова добре, че всички започнаха да го обмислят за пролетта. Фризьорите казват, че бадемът подхожда на всеки тон на кожата, така че не се притеснявайте да го изпробвате. За да запазите цвета свеж и бляскав, използвайте специални шампоани и балсами, които се грижат за боядисаната коса.

3. Карамелени акценти

Тази точка е насочена по-скоро към брюнетките. Добавянето на карамелени акценти навсякъде, като балеаж, без съмнение ще привлече вниманието тази пролет. Тонът на карамела е смесен с естествения ви цвят, като това ще я накара да изглежда като целуната от слънцето.

4. Мед

Ако все още не сте разбрали, нюансите на червеното се завръщат този сезон и медната коса е тук, за да остане. Попитайте своя фризьор кой точно нюанс на медното ще подхожда най-добре на кожата ви и няма да навреди на кичурите, независимо дали става дума за по-тъмен или мек тон. Възможно е да сте най-подходящи за смесени акценти или слаб блясък в кичурите. За да запазите цвета си от избледняване, опитайте се да издържите възможно най-дълго между къпанията с помощта на надежден сух шампоан.

Грижа за косата – маслото от лук е новият любим продукт

Пролетни прически – най-популярното предложение за къса коса

Масло от чаено дърво – как да го ползвате за косата и скалпа?

5. Меко черно

Със завръщането на тенденциите от 2000-те години и готик модата, нюансите на черното отново навлизат в ежедневието ни. Знаменитости и инфлуенсъри избират цвета, но в малко по-мек вариант, отколкото сме свикнали да го виждаме. Черното отново си е черно, но не е чак толкова тъмно и страшно. Този цвят изисква по-малко поддръжка, така че, когато избледнее, изглежда още по-жив и естествен.

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари