IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр на супермодел – част от впечатляващите визии на Оскарите

14 март 2023 12 30

Вижте на какви нокти заложиха звездите

БГНЕС

БГНЕС

Много звезди бяха доста смели в избора на визия за Оскарите. Едни се отличиха със своите тоалети, други с прически или бижута. Имаше и такива, чийто маникюр привлече по-голямо внимание от всичко останало. И според експертите, така наречените нокти на супермодела властваха на церемонията.

Ако се чудите какъв точно маникюр имат топмоделите, трябва да знаете, че те имат натоварена програма и затова предпочитат по-телесни лакове или нежни основи. Човекът, който лакира ноктите на много дами в киноиндустрията – Том Бачик, със сигурност ще ви обясни за тенденцията, която не е от сега. Тя се появява благодарение на него още за 93-ата церемония. И нейната основна цел е ноктите да са по-минималистични, за да отиват на най-различни тоалети. Или по-просто казано, ако някоя звезда още няма подходяща рокля, може да си направи по-семпъл маникюр, за да не тича до салона в последния момент.

Като кино маниаци едва ли сте чакали да видите ноктите на вашите претенденти за наградата. Ала трябва да признаем, че си има хора за всичко. И по-големите актриси разполагат с човек в екипа, който да определи с какъв маникюр да излязат пред микрофона, за да грабнат своя „Оскар“. Тогава камерите снимат в близък план и всеки един детайл е от значение.

Връщайки се назад във времето, се сещаме, че на наградите SAG също имаше много минималистични визии, част от които бяха плочки на супермодела.

Кои звезди заложиха на по-изчистени нокти на Оскари 2023?

Лейди Гага,

БГНЕС

Както вече писахме, по новия килим преминаха много дами, които се отличиха със своя стил. Така например Лейди Гага, Минди Калинг и София Карсън показаха, че харесват изчистените маникюри с прозрачен или неутрален лак. От своя страна актрисата Кейт Хъдсън се появи с минималистична основа, характерна за маникюр на супермодел. Само че върху нея добави малко блясък.

Ванеса Хъджинс заложи на класиката

Ванеса Хъджинс,

Черно и млечнобяло видяхме върху ноктите на актрисата, която бе и с елегантна прическа с панделка.

Маникюрът на Хъджинс е вдъхновен от 60-те години, съчетавайки основа според изчистената тенденция, върху която има черни елементи.

Сребърни люспи в маникюра на Ана де Армас

Звездата, влязла в образа на Мерилин Монро, демонстрира пред камерите ноктите си във формата на бадем. Те са с нюд основа, като върху тях има малко блясък.

Сребърните люспи по плочките на Армас са част от нейната сребриста визия с множество мъниста и ситни пайети.

Оскари 2023 – кои бяха най-впечатляващите прически?

Най-добре облечените звезди на шампанения килим на Оскарите

Изящни колиета – доминиращите бижута на Оскарите

Ева Лонгория избра диско хром

Ева Лонгория,

БГНЕС

Звездата бе със секси рокля с гол ефект за Оскари 2023. Нейните ултрадълги нокти също бяха с металически ефект. Той е един от актуалните за сезона.

По думите на актрисата, сребристият хром в маникюра и цялостната ѝ визия е вдъхновен от диско топка.

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари