IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюрът на звездите – извънземните нокти на Ан Хатауей

20 март 2023 08 30

Има какво да откраднете от актрисата

БГНЕС

БГНЕС

Ан Хатауей ни дава идея за един извънземен маникюр. Актрисата, която е толкова усмихната и естествена, е избрала да си направи нещо по-нестандартно в минималистичен стил. Той е идеален за пролет 2023.

Маникюристът Том Бачик сподели ноктите на звездата, които са с безцветен френски връх и основа с полупрозрачен лак с холографски ефект, променящ се на светлината.

„Малко извънземни нокти котюр“, написа специалистът, грижещ се за маникюра на много популярни личности. Той сякаш е измислил нова версия на ефекта на глазираните като поничка нокти, който бе доста популярен преди няколко месеца.

Извънземният маникюр на Ан Хатауей – как да си го направите вкъщи?

За него трябва да разчитате на лак с улавящи светлината хроматични нюанси, както прозрачни (стъклени) върхове на ноктите, с които да създадете маникюр в стил негативно пространство.

Докато Хатауей е избрала меко розово, за да отиде с него на шоуто на Versace, нейният маникюрист посочва, че всеки металически нюанс ще има същия ефект.

Въпросният хиперфутуристичен маникюр на актрисата всъщност е от две части – отдолу са нейните естествени нокти, лакирани с хроматичната основа, а върху тях има залепени средно дълги стилето върхове от гел.

Маникюр на супермодел – част от впечатляващите визии на Оскарите

Пролетен маникюр 2023 – няколко идеи в черно и бяло

Маникюр за пролетта – 6 ретро дизайна с цветя

Безцветният френски маникюр с основа на глазирана поничка е тенденция, която тепърва ще набира популярност през пролетта. Може да добавите и малко декорации с цветя, ако желаете. Но не прекалявайте, за да спазите негативното пространство по върховете.

За още тенденции на Оскарите и други новини от света на модата и звездите, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари