IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова подстрижка – свежи идеи за лятото

20 май 2023 13 30

Завръщането на бретоните от 70-те

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Готови ли сте за горещото и безгрижно лято? Тогава ви трябва една свежа прическа, която да съответства на настроението ви. За тази година има много модерни подстригвания, от които да избирате. Вероятно няма да ви изненадаме, като ви кажем, че старите тенденции, диктували красотата преди 20-30 години, се завръщат с пълна сила, а дори и такива още от по-далечното минало.

Ако сте готови за ново подстригване и смяна на визията, запишете си час при фризьора още сега. Винаги носете изображение на това, което искате, за да го покажете в салона и да си тръгнете с точно избрания от вас стил. Ако пък нямате все още вдъхновение, но искате да промените нещо в себе си, ние имаме няколко предложения за вас, от които може свободно да избирате.

Свежи и нови идеи за лятна прическа

Бретон от 70-те

От дънки с широки крачоли до плетени горнища, новият сериал Daisy Jones and the Six с главното участие на Райли Киоу, предизвика създаването на безброй тенденции в последните месеци. Освен в модния отдел, епизодите стартираха и завръщането на бретона от 70-те, който е подходящ за всички форми на лицето. Просто помолете фризьора си за меки и остри кичури, като избягвате твърде изправените стилове.

За да поддържате бретона у дома, съветът е да го изсушите със сешоар напред и назад с четка, за да създадете перушинена мекота. Използвайте и малко възстановяващ серум, за да го запазите непокътнат дълго време.

Слоеве с ниска поддръжка

През лятото никой не иска да прекарва цялото си време пред огледалото. Именно затова слоевете с ниска поддръжка ще са изключително популярни за следващия сезон. Те са на мода, защото подобряват всеки тип коса – добавят движение и форма към правите кичури, като същевременно подобряват естествената текстура на къдриците и им вдъхват нов живот.

Помолете вашия стилист за дълги, „течащи“ слоеве и се уверете, че най-късият кичур стига до брадичката, нищо по-късо от това. Използвайте защитен спрей, за да предпазите косата от топлинните инструменти като маша, преса и сешоар.

Френски бретон

Всеки търси ново начало за лятото и това е лесен начин да го постигнете. Този бретон е красиво решение да направите промяна, като същевременно стилът ви се запазва лесен за оформяне и ласкателен. Тъй като започваме да носим косата си все по-вдигната за топлото време, бретонът е идеално допълнение, защото създава рамка на лицето, за да подобри всяка вдигната прическа.

Визията е подходяща за всеки, който търси фина промяна, като в същото време е универсално ласкателна за всички типове коса. Най-важното, което трябва да запомните е, най-късите кичури са в средата, а тънки секции рамкират лицето. Този бретон не трябва да обхваща цялото чело.

Винтидж обем

Джесика Частейн

Снимка: БГНЕС

От Мерилин Монро до Джесика Частейн, много известни дами са изпробвали тази визия. Фактът, че подхожда на всички форми на лицето и дължини на косата, обяснява любовта към стила. Поискайте от вашия фризьор повече обемни слоеве, които биха могли да бъдат накъдрени с горещи ролки. Оформете прическата с крем без измиване и мус, за да придадете фиксация, която ще остане за целия ден.

Разрошена коса

Голямата коса отново се завръща! Пригответе се за диско стиловете от 80-те години. Тази прическа е подходяща за всеки тип коса – от супер къдрава до фина. За да изпробвате тенденцията, помолете вашия фризьор за подстригване, което ще пасне най-добре на вашия тип и структура на кичура. Хората с къдрава коса може да се насочат към естествения си вид, а за допълнителен обем нанесете сух шампоан в корените и използвайте спрей за текстуриране, за да поддържате ефекта.

КоментариКоментари