IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр – цветни предложения за сезона

5 юни 2023 08 30

Какво да сложите върху ноктите си за плажа

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Що се отнася до цветовете на ноктите, има два типа хора на този свят. Тези, които влизат в салона за красота и знаят какво точно искат от своя маникюрист – цвят, форма и дизайн – още преди да са седнали на стола. Но има и хора, които поглеждат към десетките предложения с лакове и усещат как нерешителността ги завладява.

Спокойно можем да признаем, че изборът на маникюр също не е нашата най-силна страна. Колкото и да гледаме в социалните мрежи и да си мислим, че сме готови с избора си, всичко сякаш се изпарява, когато прекрачим прага на салона. Маникюристката ни предлага нови неща, които се блъскат с тези, които вече сме си наумили и колебанието започва да се надига. Чудим се дали няма да сбъркаме с даден дизайн или форма, дали ще ни паснат на стила и какво ли още не.

Що се отнася до летните цветове на ноктите обаче, предпочитаме да експериментираме. Това е времето от годината, когато е добре да изоставим предпазливостта и да опитаме нещо ново. Макар по принцип да сме фенове на по-минималистичните и фини дизайни, през лятото виждаме все повече забавни вдъхновения и предложения, които не можем да подминем с лека ръка.

Ако и вие сте готови да напуснете зоната си на комфорт това лято, опитвайки няколко, на пръв поглед, странни нюанса, имаме интересни и свежи предложения за вас. Хубавото е, че всички те могат да бъдат изпълнени и у дома, така че може много бързо да изтриете лака, ако не ви харесва.

Летни цветове за ноктите

1. Приглушено синьо

Въпреки че през последните години видяхме бързия възход на наситеното кобалтово синьо, през това лято всичко ще е свързано с приглушените пастелносини цветове. Подобно на любимия ви чифт дънки, бебешкосиньото може да бъде изненадващо лесно за носене, като същевременно доставя лятно освежаване на върха на пръстите ви.

2. Глазирано оранжево

Като любимата ни свежа оранжада, този блестящ портокал е олицетворение на лятото. Все по-често виждаме маникюристите да експериментират с хромиран прах в цитрусови нюанси на портокал и лимон, доказвайки ни, че това са перфектните летни цветове, които да използваме в комбинация с тенденцията за глазирани нокти.

3. Млечнобяло

Всеки маникюрист казва, че млечните нокти са сред най-търсените цветове в момента и се оказва, че няма да изпуснат върха и през лятото. Виждаме, че тенденцията за чист бял лак набира скорост от известно време и е особено предпочитана за сватбите, които предстоят през лятото.

4. Летни пастели

Пастелните нюанси във всяка вариация доминират в момента и ни е много трудно да изберем само една. Именно заради това харесваме да смесваме няколко цвята, създавайки истинска дъга върху ноктите си. Най-добре е да изберете три различни нюанса, ако ще си правите френски маникюр, като ги редувате на върховете на ноктите.

Маникюр пролет/лято – опитайте ванилов хром

Ягодов маникюр – идеален за пролетта и лятото

Маслени нокти – по-нестандартна идея за пролетен маникюр

5. Червено

Ако има летен цвят за ноктите, който е вечен, това е яркочервеното. Вероятно на няколко пъти самите вие сте използвали тази опция, когато в главата ви е било пълна каша и нямате идея какъв да бъде следващият ви маникюр. Червеното винаги е безопасен избор, като пасва на абсолютно всичко и доставя необходимата доза сексапил към визията.

За още тенденции в маникюра и красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари