IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крокодилски нокти – интересният дизайн за есенен маникюр

25 ноември 2023 16 30

Нещо различно от мрачните и кафяви тонове

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ноктите с животински щампи определено са в тенденция и напоследък гравитираме все повече към по-влечугоподобен маникюр. Говорим за дизайни с крокодилски принт

Тази люспеста щампа става популярна сред любителите на ноктопластиката поради няколко причини – лесна е за правене у дома, като в същото време е достатъчно ненатрапчива, за да се наслои с други тенденции в маникюра, като несъответстващи нокти и френски върхове. Освен това крокодилският принт е безкрайно адаптивен – един монохроматичен стил действа като красив маникюр, докато по-смелата цветова схема може да направи явно изявление. 

Ако сте готови да се хвърлите на крокодилите, ви представяме няколко дизайна за есенен маникюр.

Монохроматичен стил

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria (@gotg0ld)

Ако не сте много добри в създаването на сложни щампи и дизайни по ноктите, то тогава монохроматичният стил е идеалният начин да се потопите в крокодилската тенденция. Студената синя палитра помага да се придаде по-меко усещане на типично смелия външен вид. 

Воден маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

За по-реалистична визия на маникюра добавете добре разположени сенки около люспите и наслоете отгоре с 3D водни капчици навсякъде. Резултатът е оптична илюзия, която е еднакво елегантна и изискана. 

Матов маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BhamBNails (@bhambnails)

Вместо да си играете с цвета, защо не смените покритията? Този маникюр от крокодилска щампа в кафяво с матови люспи е идеалният пример за това колко красив може да изглежда този дизайн с контраста текстура. Постигнете външния вид, като внимателно поставите матов топ лак върху готовия си маникюр. 

Неутрален максимализъм

Крокодилският принт изглежда добре във всеки цвят, дори в неутралния. Поставянето на различни нюанси на всеки нокът създава перфектната комбинация от максимализъм и минимализъм, който да пасне на всеки тоалет през есента, но да не привлича нежелано от вас внимание. 

Дънков маникюр – ноктите, които пасват на мрачното време през есента

Есенен маникюр – тиквата е основното вдъхновение

Маникюр за есента – кои цветове ще са най-модерни

Френски маникюр

За по-структуриран поглед върху френските връхчета ви съветваме да добавите крокодилска щампа. Ограничаването на дизайна само до върха на нокътя е друг начин да тествате тенденцията, ако не сте сигурни дали ще пасне на вкуса ви. 

Леден маникюр

Този маникюр безупречно съчетава две от най-големите тенденции при ноктите за годината – крокодил и хром. Тук този външен вид се отличава с категорично смразяващ ефект върху крокодилските нокти с леденостудена цветова палитра. Помислете за бебешкосиньо, дръзко сребристо или ярко бяло. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари