IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празничен маникюр – идеи, различни от класическото червено

7 декември 2023 17 40

Когато искате да се отличавате от тълпата

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Празничният сезон означава, че можете да се възползвате от всичко, що се отнася до модата и красотата. Перли, панделки за коса, кадифе и много други украсяват нашите тоалети, а процедурите за разкрасяване се сменят от тониран овлажнител и балсам за устни до червено червило и крилата очна линия. И въпреки че е много лесно да отидем на маникюр и да се сдобием с три слоя от яркото, черешовочервено, на което винаги разчитаме по това време на годината, този декември е време да подобрим нещата. 

Червеното е празничният цвят по подразбиране, но не е задължителен, особено когато на разположение има мразовитолилаво, френски маникюр и горскозелени хромирани нюанси. Предлагаме ви няколко празнични идеи, които да ви подготвят за Коледа, Нова година и всичко помежду им. Пригответе се вашият маникюр да бъде звездата на вечерта. 

Празничен маникюр – различните идеи за декември

Снежнобяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

Снегът навън може да е мираж засега, но това не означава, че трябва да е такъв и във визията ви. Сдобийте се с празнично и зимно настроение още сега, лакирайки ноктите си в снежнобял цвят. Това е идеален дизайн за всеки, който иска да промени външния си вид, но в същото време не харесва ярките и привличащи вниманието цветове. Хубавото на бялото е, че се съчетава с всичко в гардероба ви и може да се носи дори след празниците. 

Коледен френски маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Френският маникюр е класиката, която никога повече няма да напусне полезрението ни. Преди няколко години той беше заклеймяван като остарял и скучен дизайн, но сега набира все повече популярност. Причината – красив, лесен за създаване и елегантен. Може да се адаптира към всеки повод и вкус, а за тази Коледа ви предлагаме да го направите малко по-празничен. Нарисувайте нюансите на коледното захарно бастунче върху върха на нокътя за един сладък и красив завършек.

Шоколадов блясък

Какво е Коледа без един вкусен топъл шоколад? Докато някои пият греяно вино на коледните базари, други се наслаждават на сладката кафява напитка с няколко бонбони маршмелоу отгоре. Ако искате да пренесете тази атмосфера и във визията си, ви предлагаме да лакирате ноктите си в наситенокафяв цвят, който наподобява този на топлия шоколад. Добавете малко блясък с брокат или бляскав топ лак и сте готови за празничните купони. 

Коледен маникюр – 6 дизайна, които да направите у дома

Коледен маникюр – 5 красиви и елегантни идеи

Снежинки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Нямате време да се мъчите със сложен коледен маникюр, но искате да бъдете с празнично настроение през целия декември? Представяме ви лесна идея, която може да си направите и у дома. Снежинките са колкото класически, толкова и различни, в зависимост от това как ще ги сложите по ноктите си. Тези тук са изключително лесни като могат да бъдат нарисувани или пък готови стикери. 

Имел

Целувката под имела я виждаме във всеки коледен филм по телевизията. Въпреки че тук тази традиция е малко по-непозната, това не ви пречи да поставите романтичното растение върху ноктите си. Така ще създадете любовна и коледна атмосфера, която да повдигне настроението ви не само през мрачните декемврийски дни, но и по време на дългите семейни вечери, когато се чувствате изтощени. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари