IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебешкосиньо – най-популярният цвят за зимен маникюр

5 февруари 2024 08 30

Вижте някои от най-горещите варианти

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако имате нужда от повдигане на настроението по средата на зимата, не търсете нищо повече, защото ние имаме решението – маникюр в бебешкосин цвят. Мекият, очарователен нюанс идеално напомня за ярък, снежен ден и оставя много място за творческо изкуство върху ноктите. От блестящи нюанси и маникюри в негативно пространство до акцентиращи нокти и фини дизайни, тази тенденция може да се адаптира към вашата уникална естетика и е достатъчно гъвкава, за да ви преведе през по-студените месеци. 

Не можем да не свържем цвета и с една от най-популярните анимации на „Дисни“, а именно „Замръзналото кралство“. Именно затова и тенденцията е олицетворение на вътрешното дете, което всеки от нас пази – някои по-дълбоко, други не чак толкова. Независимо в коя от двете категории попадате, отпуснете душата си, позволете на детето във вас да излезе на преден план и развихрете въображението си. 

Идеи за маникюр в бебешкосиньо

Зимна картина

Този маникюр ви позволява изцяло да го персонализирате по ваш вкус и стил. Бихте могли да изпробвате изящното изкуство за нокти – например поставяне на снежинки или снежни цветя върху основа от меко бебешкосиньо. Може пък негативното пространство да е повече във ваш стил. Така или иначе, съчетаването на вашия бебешкосин маникюр с уютен пуловер в подобен нюанс ще създаде привлекателна зимна визия. 

Добавете малко блясък

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Wiatrowska (@aniapalka)

За да се превърнете в истинска Елза, използвайки бебешкосиния цвят върху ноктите си, може да добавите малко сребрист блясък към един или два нокътя за акцент. Няма по-добра комбинация, когато става дума за ледени нюанси от бебешкосиньо и елегантното сребристо. Изразителен маникюр като този не само ще удиви вас и всички наоколо, но и ще озари духа ви през мрачните зимни дни.

Внимание към детайла

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasia Gawin (@kasiagawin)

Изборът на праховосин маникюр с няколко шикозни фини линии е един от начините напълно да се впишете в красивата зимна тенденция. Ако прекаленият блясък не е за вас, винаги може да изберете минималистичен дизайн, като няколко класически бели линии. Бебешкосиньото чудесно се съчетава с неутрални цветове и по този начин прави избирането на зимни тоалети още по-лесно. 

Мраморен маникюр

Опитайте да включите мраморен дизайн в тенденцията с бебешкосиньо, като изберете само един нокът за абстрактен акцент. Този външен вид издига стила до нови висоти и добавя малко измерение за разнообразие. Квадратна, кръгла или бадемова, тази тенденция блести красиво върху всяка форма на ноктите. Просто има нещо изключително очарователно и уютно в този цвят. 

Нова година, нов маникюр – най-популярните тенденции за годината

Маникюр за 2024 – кои ще са водещите тенденции

Негативно пространство

Ако обикновено се стремите към интересни и креативни маникюри, опитайте да използвате бебешкосиньото като шаблон за вашите дизайни на негативно пространство. Този стил носи определено ниво на драма и със сигурност ще привлече вниманието, където и да отидете. Уникално, завладяващо и шикозно, бебешкото синьо е цветът на тази зима независимо дали се използва умерено или максималистично върху ноктите ви. 

За още идеи за маникюр и новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари