IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за Свети Валентин – 5 романтични предложения

13 февруари 2024 10 30

Как да впечатлите половинката си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Независимо дали отивате на романтична вечеря с любимия си или пък излизате на бар с момичетата за Свети Валентин, стилното обличане и красивата визия са задължителни за 14 февруари. Може би вече сте планирали тоалета и грима си, но какво ще кажете за косата?

Това, което прави прическите за Свети Валентин по-различни от другите визии, е че можете да заложите на меки и романтични кичури за причудлива визия за вечерна среща или пък да бъдете креативни, като си поиграете с различни стилове за излизане с приятелки. 

Ако все още се чудите с каква прическа да комбинирате тоалета си, ние имаме няколко романтични предложения за вас, от които да изберете, преди да отидете в салона за красота. 

5 романтични предложения за Свети Валентин

Разхвърлян кок

Марго Роби рядко греши с визията си, така че е напълно разбираемо защо сме я сложили на първо място в списъка ни с вдъхновения за Свети Валентин. Тя пристигна на една от премиерите на „Барби“ миналата година със зашеметяващ разхвърлян кок и рамкиращи лицето кичури. Този стил е чудесен за Деня на влюбените, защото е романтичен и мек.

Марго Роби

Снимка: Getty Images

За да постигнете визията, навийте косата си на хлабави къдрици, като използвате преса или маша. Съберете цялата си коса на опашка, като оставите два кичура, които да падат покрай лицето. Вземете части от опашката, завъртете и увийте около нея, създавайки свободен текстуриран кок. Издърпайте косата отдолу за външен вид без усилие. 

Красиви къдрици

Сабрина Карпентър

Снимка: Getty Images

Този външен вид е обемна, секси и привличаща вниманието коса. Използвайте пяна за обем и сешоар, за да получите тези свободни и живи къдрици. Вземете голям кичур коса, който да увиете около преса и след това започнете да завивате навън или навътре в зависимост от това накъде искате да застанат краищата на къдриците. Може да използвате и велкро ролки, ако желаете. След като косата ви изстине, прокарайте пръсти през нея, за да създадете красиви и свободни къдрици. 

Бляскава опашка

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Добавете малко сексапил към визията си за Свети Валентин с тази бляскава и гладка опашка, вдъхновена от Дуа Липа. Този стил е забавен, елегантен и не пречи на лицето ви, което пък позволява да покажете изящните си бижута, които сте избрали за вечерта. За да повторите визията, много добре изправете косата си и я загладете назад с помощта на четка. Може да използвате и гел, ако имате твърде непокорни кичури. След като сте закрепили добре опашката с ластик, вземете малка част от косата и я увийте около ластика, за да го скриете, и напръскайте косата с лак, за да сте сигурни, че няма да имате стърчащи косъмчета. За да постигнете завит край на опашката, може да използвате преса от върха към края, който да извиете нагоре за лека къдрица. 

Аксесоари в косата

аксесоари, коса

Снимка: iStock

Ако искате да блестите, но не желаете да използвате брокат върху косата си, ви предлагаме да поставите няколко бляскави аксесоара, които определено ще привлекат вниманието. Подгответе си косата от предната вечер с крем за оформяне и спете с няколко навити плитки. Това ще ви осигури онези безпроблемни къдрици, които искате да покажете пред любимия си. Поставете колкото искате аксесоари на следващия ден в зависимост от блясъка, който търсите. 

Прически за Свети Валентин – 3 предложения от Никол Шерцингер

Нов маникюр – готически стил за Свети Валентин

Меки къдрици

Оливия Родриго,

Снимка: Getty Images

Меките бляскави къдрици на Оливия Родриго изглеждат елегантни и не прекалено изпипани. За да постигнете този вид, нанесете първо стилизиращ лосион върху влажна коса и я изсушете със сешоар за допълнителен обем. След това използвайте маша и накъдрете кичурите в една и съща посока от всяка страна, като извивате навън от лицето. Оставете къдриците да се охладят, след това използвайте гребен, за да разрешите къдриците. За да им придадете още повече обем, използвайте пудра. 

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари