IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След розова и синя коса Меган Фокс отново е брюнетка с къс боб и бретон

7 май 2024 16 30

Кейти Пери също измами феновете си, че е подкъсила косата си в подобна прическа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс се отказа от последните си цветни прически и се завърна към тъмната си коса. Актрисата разкри, че отново е брюнетка в нова публикация в Instagram от 4 май.

37-годишната звезда показа новата си тъмна коса в прическа свеж боб, завръщайки се към своя характерен цвят на косата. Меган сподели снимки с новата си прическа, която се отличава с дължина над раменете, бретон и вълнообразен стил.

Актрисата показва и яркосин маникюр на втората си снимка в социалната медия, като на нея е прибрала късата си коса зад едното си ухо. Завръщането на Фокс към тъмните нюанси, с които стана известна преди години, идва след експериментиране с различни цветове на косата през последните месеци – включително яркочервено, пастелнорозово и светлосиньо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Кейти Пери също подмами феновете си, че е скъсила косата си в актуалната прическа боб. Попзвездата дори сподели видео в Instagram на последната си трансформация в косата, дело на професионалиста коафьор Хесус Гереро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Оказа се обаче, че 39-годишната изпълнителка на Teenage Dream е решила  да пробва прическата, но с помощта  на перука. Така че нейният изящен боб със страничен бретон реално не е истински, но пак е много шик и може да бъде вдъхновение за последователите ѝ.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари