IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрият грим на Met Gala – Зендая, Джей Ло, Джиджи Хадид и други

9 май 2024 12 30

От ефирен градински блясък до тъмна женствена енергия

Снимка: Getty Images

Снимка: Istock

Met Gala 2024 може да е известна като най-голямата вечер в модата, но феновете на звездното събитие бяха развълнувани да видят и цялата поразителна красота, която вечерта неизбежно ще донесе на екраните им. В крайна сметка блясъкът на грим визиите е неразделна част от целия външен вид. Просто погледнете градинския блясък на Зендая, пълен с розови и лилави сенки и наситенолилави устни, смелото червено червило на Джиджи Хадид в стил „Стария Холивуд“ и ще разберете, че макиажът никога не е за подценяване!

Като се има предвид това, не е изненадващо, че гримът, вдъхновен от тъмната женска енергия, изглежда беше друга тема за вечерта: Зендая и много други дами излъчваха аура на фатална жена с готически глем грим на червения килим, доказвайки, че тенденцията е актуална.

От друга страна, няколко дами като Ашли Греъм и Дженифър Лопес заложиха на превъзходен, но минималистичен грим в стил нюд (свежо лице).

А ето и кои бяха 10-те най-добри грим визии на червения килим на Met Gala 2024 г.:

Зендая

Зендая мет

Снимка: Getty Images

Зендая никога не пропуска да впечатли на червения килим, така че има смисъл, че нейният грим за Met Gala 2024 беше толкова емблематичен. Комбинирайки дълбоки нюанси на розово и лилаво, Lancôme Bothsadress съчетава фееричната комбинация между градинската богиня, която същевременно излъчва тъмна женствена енергия. Няма как да бъдем по-малко обсебени от грима на актрисата.

Ашли Греъм

Греъм блестеше на червения килим и благодарение на фантастичната работа на нейния гримьор Иван Нунес, така и на прекрасните продукти за грижа за кожата от ZO Skin Health. Първо, гримьорът ѝ е подготвил кожата ѝ с ексфолиращия почистващ препарат за обновяване на тена. За да хидратира е нанесъл Illuminating AOX Serum за „озаряване и бляскав завършек“, а накрая е допълнил визията на Ашли със серума Growth Factor Serum „за хидратиране и придаване на младежка плътност на кожата“.

Ашли Греъм

Снимка: Getty Images

Що се отнася до грима? „Вдъхновението зад външния вид на грима на Ашли Нунес е използва Revlon Illuminance Gel Serum Blush в Beaming Coral, ColorStay Skin Awaken 5-в-1 коректор в светлобежово и SkinLights Prismatic Bronzer в Sunlit Glow и Powder Blush в Naughty Nude, за да усъвършенства тена й. „Искахме ефирна блестяща кожа с лъскави устни и клепачи, които да имитират нейната впечатляваща рокля. Ние подобрихме нейните естествено красиви черти с луминесцентни тонове, като същевременно добавихме нотки на тъмнина и острота“, обясни гримьорът.

Дженифър Лопес

Джей Ло

Снимка: Getty Images

Грим, който не си личи за Met Gala? Точно така! Само жена като Джей Ло може да се появи с такава семпла визия и да завие косата си на мързелив, небрежен кок и отново да е една от най-бляскавите жени на вечерното топ модно събитие.

Джиджи Хадид

Хадид (на основната снимка) изглеждаше като кръстоска между кукла и Мерилин Монро на червения килим. Тя съчета русата си коса с нова прическа боб с яркочервени устни и уцели в десетката (на основната снимка)! Грим визията на супермодела е създадена с продукти на Maybelline New York. Нейното класическо червено червило е Super Stay Vinyl Ink на Maybelline в Red-Hot и Wicked.

Сабрина Карпентър

Сабрина Карпентър;

Снимка: Getty Images

Певицата, която подгрява турнето на Тейлър Суифт и е известна с хита “Espresso“ се появи със свежа, нежна и блестяща кожа на червения килим, след като е работила с естетика на звездите Джоана Чех, която е подготвила лицето ѝ още преди Met Gala. За въпросното събитие Карпентър се появи с блестяща кожа, която беше деликатна, но и секси едновременно. Гримьорката на Сабрина е използвала нежен почистващ препарат, серум за очи и Daily Oil на Cetaphil. Хидратиращ лосион за подготовка на кожата, а гримът е фон дьо тен Armani Beauty Luminous Silk, Luminous Silk Cheek Tint и червила Lip Power и Lip Maestro.

Кендъл Дженър

Гримът на Кендъл Дженър, дело на знаменитата гримьорка Мери Филипс, заслужаваше призово място на тазгодишната Met Gala.

Кендъл; Снимка

Снимка: Getty Images

За да постигне невероятния външен вид на модела, гримьорката е използвала L’Oréal Paris Age Perfect 4-в-1 оцветен балсам по периметъра на лицето и надолу по челюстта. „За розов, зачервен вид нанесох Infallible Up to 24H Fresh Wear Soft Matte Blush върху ябълките на бузите ѝ и на моста на носа“, казва тя. „За да подчертая, нанесох True Match Lumi Glotion върху високите точки на лицето ѝ и надолу по моста на носа ѝ за този прекрасен външен вид, който сияе отвътре.“

Емили Ратайковски

Ратайковски мет

Снимка: Getty Images

Моделът едва не разби интернет пространството с прозрачната си рокля, но не само тоалетът ѝ внесе великолепен блясък на събитието. Грижите за кожата и гримът на Ратайковски бяха предоставени от Марчело Гутиерес, който използва луксозната палитра сенки за очи на Charlotte Tilbury върху очите ѝ, както и хайлайтър на същия бранд, за да осигури безупречен и сияен блясък.

Фийби Динивър

Фийби Динивър

Снимка: Getty Images

Звездата от сериала „Бриджъртън“ изглеждаше като луминесцентна принцеса на червения килим. Гримьорът София Тилбъри получи прекрасния блясък на актрисата с хайлайтъра Pillow Talk Multi-Glow на Charlotte Tilbury.

Камила Кабейо

Камила Кабейо;

Снимка: Getty Images

„Външният вид е свързан с подчертаването на красотата на непостоянството“, каза гримьорът София Синот в съобщение за пресата. „Роклята е предназначена да се чувства сякаш се разпада, докато тя се изкачва по стълбите, и за да допълним това, ние избрахме да направим визия с мокра коса и преливащ мокър и блестящ грим.“ За да получите блестящия блясък на Камила, използвайте L’Oréal Paris Infallible 24h Fresh Wear Bronzer и Blush.

Линда Еванджелиста

Линда Еванджелиста;

Снимка: Getty Images

След 10-годишно отсъствие от бала Met Gala супермоделът Линда Еванджелиста се завърна през 2024 г., облечена в Khaite. Красавицата направи своята  запомняща се поява с мек блясък от Pat McGrath Labs – включително това дълготрайно нюд червило.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари