IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Дебики пресъздава сцена на Даяна и синовете ѝ

14 октомври 2022 10 50

Новият сезон на „Короната“ идва през ноември

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Обратното броене до новия сезон на „Короната“ вече започна!

Сериалът на Netflix, разказващ историята на кралското семейство на Великобритания, набра огромна популярност след премиерата си, а феновете му се увеличаваха с всеки следващ сезон. След влизането на принцеса Даяна в лентата, „Короната“ стана още по-голям феномен, а сега се очаква да видим в действие и синовете ѝ Уилям и Хари.

След като Ема Корин влезе в обувките на покойната принцеса на Уелс в четвъртия сезон, сега ще видим Елизабет Дебики, която ще играе Даяна до нейната смърт. Това означава, че на екран ще бъдат показани най-тежките моменти от брака ѝ с принц Чарлз, развода, както и връзката ѝ с принцовете Уилям и Хари, която я държи в кондиция до последно.

Преди няколко дни се появиха снимки от снимачната площадка, на които виждаме Дебики в компанията на две млади момчета, които със сигурност са екранните ѝ синове. Руфъс Кампа ще бъде Уилям, а Уил Пауел ще бъде по-малкият му брат Хари. На кадрите Дебики поразително прилича на Даяна, носейки червена рокля със златен колан и бяла чанта, а русата ѝ коса е оформена точно като тази на покойната принцеса.

Що се отнася до момчетата, те също не отстъпват на реалните персонажи. В един момент дори се зачудихме дали не гледаме снимка от миналото, но се оказва, че екипът по грим и прическа, както и този по избора на актьори са се справили повече от отлично. Кампа и Пауел са облечени по идентичен начин със сини тениски и бели панталони.

Сцената, която се пресъздава е от юли 1997 година, когато Даяна и синовете ѝ са на почивка само месец преди трагичната смърт на принцесата през август. На кадрите се виждат още Салим Дау, който влиза в ролята на Мохамед ал Файед – баща на Доди, както и актриса, която най-вероятно ще изиграе съпругата му Хайни Ватхен. Що се отнася до Доди, той ще бъде пресъздаден от Калид Абдала.

Освен че зрителите ще видят последната семейна ваканция на Даяна, те също така ще станат свидетели на последното ѝ пътуване зад граница. Тогава тя прави тридневна визита в Босна през август 1997 година. По времето си там, Даяна посещава местните, които са били ранени от сухопътни мини по време на гражданската война през 90-те.

В сезон пет, който пристига в Netflix съвсем скоро, ще видим още промени в актьорския състав. Освен Дебики, която приема щафетата от Ема Корин, новата кралица Елизабет ще бъде Имелда Стонтън, принц Филип ще бъде Джонатан Прайс, а Доминик Уест ще е принц Чарлз.

Сезон пет на „Короната“ ще направи премиерата си на 9 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари