IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби за целувката с Брад Пит: Такава възможност идва веднъж в живота

7 декември 2022 10 40

Двамата си партнират в новия филм „Вавилон“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марго Роби накара всички жени по света да ѝ завидят, споделяйки че си е откраднала целувка от Брад Пит в новия им филм.

32-годишната актриса разкри повече за интимната сцена с колегата си в предстоящия им филм „Вавилон“, която не е била по сценария. По думите на Роби, импровизираната целувка се е случила и с помощта на режисьора Деймиън Шазел, а кадърът най-вероятно ще се превърне в „най-запомнящата се целувка“.

„Това не беше в сценария, но си помислих кога друг път ще имам възможност да целуна Брад Пит? И просто го направих“, споделя актрисата пред E!News. Допълва, че крайният резултат е бил чудесен и разкри малко повече относно как е протекъл разговорът между нея и Деймиън Шазел. „Отидох при него и му казах, че Нели трябва да целуне Джак. Той първо се съгласи и после ми каза, че просто се опитвам да целуна Брад Пит. Аз му отговорих, че такава възможност може повече никога да не ми се отдаде, така че ще се възползвам. А и беше добре за героите ни“, споделя Роби.

След първия дубъл, Шазел е бил убеден в това, че сцената ще бъде добра за филма и за развитието на героите, но е накарал главните си актьори да я направят отново. Роби само това е чакала, като веднага се съгласила да целуне отново и отново Брад Пит. „Аз също така целунах и Катрин Уотърсън, но не знам дали тази сцена влезе във филма“, казва още актрисата.

Марго Роби играе обещаващата актриса Нели Ларой във филма „Вавилон“, чиято история се развива през 20-те години на миналия век. Тя и Брад Пит, който влиза в ролята на Джак Конрад, показват на зрителите как индустрията в Холивуд се развива през този период, като постепенно преминават от нямото кино към озвучените филми.

Австралийската актриса разкри малко повече за тежката работа, която е трябвало да се свърши на снимачната площадка. „Никога през живота си не съм работила толкова много. В края на всичко това бях тотално изтощена“, казва Роби в интервю за списание WSJ. Въпреки множеството часове пред камера обаче тя се насладила на всеки един от тях, защото обича предизвикателствата и удоволствието, когато ги побеждава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babylon (@babylonmovie)

„Аз съм мазохист. Независимо колко предизвикателна е ролята, аз винаги намирам вариант да се справя с нея“, категорична бе Роби пред списанието. Тя се превърна в носител на наградата за развлекателен иноватор в класацията на WSJ. Статуетките се присъждат всяка година, за да почетат успели визионери и тяхното културно наследство в различни сфери на развлечението.

На работа, но с тематична торта – Марго Роби на 32

Марго Роби вече е холивудската Барби

Зимна мода: Марго Роби е бялата кралица на Париж

Докато Марго разказва с подробности за „Вавилон“, тя не е толкова отворена относно другия си филм – „Барби“. До момента много малко детайли са ясни за историята, базирана на най-известната кукла в света, но когато дори и най-малката подробност излезе на бял свят, социалните мрежи не спират да я споделят.

„Вавилон“ с Марго Роби и Брад Пит излиза на 23 декември, а „Барби“ с Марго Роби и Райън Гослинг излиза на 21 юли 2023 година.

За още новини от света на киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари