IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоан Роулинг обяви намерението си да напише още шест нови книги

8 май 2024 10 50

Писателката предпочете да остави в тайна жанра на предстоящите си творби.

Снимка: БГНЕС

Авторката на книгите за Хари Потър Джоан Роулинг планира да издаде още шест нови творби. Една от тях вече е в процес на създаване.

Роулинг ще продължи поредицата от детективски истории за детектив Корморан Страйк, без да разкрива жанра. Авторката призна, че създаването на историята за Хари Потър ѝ е помогнало да избяга от всекидневните проблеми. „Имам книга, която пиша сега. Предстоят още две книги за Страйк и след това още три книги, до които наистина искам да стигна“, каза Роулинг пред The Times.

Напомняме, че ще бъдат издадени 7 аудиокниги по Хари Потър с участието на повече от 100 актьори. Създателите твърдят, че аудиокнигите ще предлагат завладяващ звуков дизайн, впечатляващ саундтрак и разнообразие от персонажи.

Съвсем скоро Дж. К. Роулинг разказа в социалните мрежи, че е доволна от доклад, който показва, че има опасност от смяната на пола при непълнолетни. Документът се основава на 4-годишно проучване във Великобритания.

„Децата са необратимо увредени, а хиляди са съучастници“, каза тогава писателката. Освен медици, които позволяват това да се случва, авторката заклейми и знаменитостите, които използват платформите си в социалните мрежи, за да подкрепят смяната на пола на непълнолетни. Сред тях са актьорите от екранизацията по поредицата за Хари Потър Даниел Радклиф и Ема Уотсън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари