IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Розова суперлуна: Какво очаква всяка зодия (2 част)

7 април 2020 18 00

Явлението ще настъпи на 7 срещу 8 април

Снимка: iStock

В последно време нямаме много поводи за усмивки, но месец април ще промени това. В нощта на 7 срещу 8 април ще имаме възможността да наблюдаваме едно от най-красивите звездни събития, а именно появата на розова суперлуна. Това пълнолуние ще бъде най-яркото за тази година и само може да се надяваме времето да е благосклонно за нас и да ни позволи да се насладим на събитието.

В нощта на 7 срещу 8 април Луната ще се вижда 14% по-голяма и ще грее с 30% повече от обикновеното. Тя ще се намира с близо 28 хиляди километра по-близо до Земята и затова се нарича суперлуна. През този месец тя се нарича розова, защото по това време в САЩ и Канада цъфти растението розов флокс.

розова луна

Снимка: iStock

Явлението розова суперлуна ще настъпи на 7 април точно в 21:10 и ще бъде най-ярка към 5:30 на 8 април. Освен, че носи със себе си невероятна красота, това явление рефлектира по различен начин на всяка зодия и ще донесе със себе си всякакви събития.

Вчера ви разказахме какво да очакват зодиите от Овен до Дева през периода на розова суперлуна и сега е време за останалите знаци.

Везни

Явлението розова суперлуна ще даде началото на промени за Везните. За да постигнете поставените цели обаче ще ви е необходима голяма доза кураж, която вие притежавате и знаете как да я използвате. Не позволявайте на околните да ви разсейват и да ви попречат по пътя към успеха. Единственият човек, който знае възможностите ви, сте самите вие.

Везни,

Снимка: Pixabay

Ще настъпи промяна не само в професионално отношение, но и в личен план. Поговорете с близките си за проблемите, които ви тревожат и заедно с тях ще достигнете до правилното решение. Когато имате човек, на когото да разчитате, несгодите се преодоляват много по-лесно.

Скорпион

Има части от вашия характер, които никой не вижда и често оставате неразбрани от околните. Прекарайте този период със себе си и се отдайте на самоопознаване. Добре е да се вгледате дълбоко в душата си и да разберете защо не се доверявате толкова много на останалите. Светът е пълен с хора, които искат да се докоснат до вас, но вие трябва да им го позволите.

Скорпион Pixabay

Снимка: Pixabay

Вглеждането в себе си ще ви помогне да постигнете нужния баланс между вътрешната и външната природа, което е изключително важно за борбата със стреса по време на пандемията. Освободете се от лошите мисли и поне за няколко дни се отдайте на пълна почивка след работния ден.

Стрелец

Време е да напуснете зоната си на комфорт и да опознаете околните малко по-добре. Въпреки че сега социалните контакти са доста ограничени, това не означава, че трябва да ги забравите напълно. Впуснете се в нова онлайн общност, която засяга вашите интереси и потърсете хора, с които можете да говорите за любимите ви неща.

Стрелец Pixabay

Снимка: Pixabay

Възможно е към вас да се обърнат близки и приятели за съдбовни съвети и вашите думи ще имат силата да променят животи. Внимателно подбирайте изреченията си и бройте до 10 преди да кажете нещо.

Козирог

Светът най-накрая оценява труда ви и скоро ще постигнете това, към което се стремите. От вас се очаква само да намерите силата, за да прескочите пропастта, пред която сте изправени. Много неприятности ви се струпаха през последните седмици, но това беше само тест за вашите способности, който вие издържахте с отличие.

Козирог Pixabay

Снимка: Pixabay

Помнете, че поемането на риск е единственият път към успеха. Това не е проява на твърдоглавие или егоцентризъм, а просто необходимото зло за постигане на целите. Наясно сте, че може да се провалите и това ви спира, но разберете, че без да опитате няма как да разберете дали ще успеете.

Водолей

Социалната изолация е перфектното време да научите нещо ново. Запишете се за този курс, който винаги сте гледали или пък започнете да учите нов език. Пътят ще бъде дълъг, но пък ще излезете от него с нови познания и голяма доза самочувствие. Всеки голям успех започва с малки стъпки, затова не тичайте, а ходете към крайната цел.

Водолей Pixabay

Снимка: Pixabay

Обещайте си, че ще постигнете нещо ново през този период. Явлението розова суперлуна ще ви даде чудесен старт, но трябва да сте готови за един маратон, в който ще има и много препятствия. Не се отказвайте и накрая ще разберете, че всичко си е заслужавало.

Риби

Сбогуването никога не е лесно, но е от изключително значение за израстването. Сега е времето да оставите в миналото нещата, които нямат място в бъдещето ви. Те само ще ви забавят по пътя на развитието и постоянно ще ви връщат назад, където вие няма какво да правите.

Риби, зодия Риби

Снимка: Pixabay

Представете си, че сте какавида, която иска да стане пеперуда. Трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да полетите и да посетите непознати места. Използвайте периода на розовата суперлуна, за да опознаете себе си и да намерите нещата, които наистина си заслужават в този живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари