IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наближават празници – хората от кои зодии са готови за по-сериозна връзка?

24 ноември 2021 17 30

Някои ще съберат смелост за запознанство с родата на половинката

IStockphoto

IStockphoto

В края на ноември всеки от нас започва постепенно да се подготвя за предстоящите празници. Освен за купуването на подходящите подаръци, много мъже и жени се чудят дали тяхната половинка ще ги покани да празнуват заедно Коледа и Нова година. Други пък може би ще съберат смелост да запознаят гаджето с родителите си. Последните две са стъпки, които говорят за една по-сериозна връзка.

В навечерието на 25 ноември Меркурий – планетата на комуникацията, ще се присъедини към Слънцето в знака Стрелец – известен със своя оптимизъм. Това може да накара някои да бъдат малко по-непредпазливи, когато става въпрос за изразяване на своите чувства.

Според астролога Кларис Монахън, представителите на някои знаци ще се почувстват окрилени от идеята да развият връзката си или да покажат чувствата си на човека, който не подозира за тях. Но още преди Коледа, Венера ще стане ретроградна, при това в Козирог. Това от своя страна ще накара други да се върнат към стари любови и разочарования.

Хората от кои зодии са готови за по-сериозна връзка през празничния сезон?

Близнаци

Меркурий, планетата, която управлява Близнаците, ще премине през 7-ми дом – на отношенията, точно около 25 ноември. Нейната енергия се комбинира отлично с тази на Слънцето и Стрелец. Ето защо представителите на този знак ще открият, че искат да направят връзката си по-сериозна.

„Празничният сезон е времето, в което Близнаците могат да изразят с думи желанието си за ангажираност“, казва Монахан. Освен това има голяма вероятност партньорът им да иска същото.

Везни

Освен представителите на въздушния знак Близнаци, Везните също са готови на стъпка напред във връзката по празниците. Според Кларис Монахан, Венера, която ги управлява, ще ги направи по-чувствителни „Това поставя фокуса върху по-сериозните им дела“, казва тя, допълвайки, че планетата ще попадне в техния 4-ти дом – на родителите и огнището. Ето защо въпросният транзит кара хората от този знак да запознаят половинката със семейството.

Сатурн, планетата на правилата и отговорността, ще премине през въздушния Водолей в края на ноември. Това може да повлияе на Везните така, че те да поискат по-сериозна връзка.

Козирог

На 25 ноември щастливият Козирог има Венера, планетата на любовта. „Венера в Козирог е свързана с ангажираност“, казва Монахан. Това ще смекчи сдържаността на представителите на тази зодия и те ще преминат на романтична вълна. Някои ще изберат празничния сезон, за да признаят чувствата си или да предложат брак, за да създадат семейството, за което винаги са си мечтали.

Козирозите ще са онези в зодиака, които ще се отпуснат и ще правят изненади, при това без да се съмняват в половинката, отбелязва астрологът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари