IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денят Х за всяка зодия – кой е най-успешният през 2022 г.?

15 януари 2022 19 30

Вижте кой е вашият

Снимка: Istock

През новата година всеки знак от зодиака ще има свой специален ден X, когато абсолютно всичко ще бъде по силите ви. В кои дни трябва да търсите любовта си, да откриете нови таланти в себе си или да започнете живот от нулата?

2022 г. ще донесе нови възможности за всички, пише Elle. Вярно е, че тези, които искат правилния шанс или вземат важно решение, трябва да помислят как да го направят в най-успешния за тях ден.

Овен

Най-щастливият ден: 18 август

Щастливата планета Юпитер си проправя път през знака Овен от 10 май до 28 октомври. Това е част от преход, който се случва само веднъж на всеки 12 години, така че си струва да се съсредоточите върху разширяването на хоризонтите и новите възможности в този момент. Един от върховете на този период се пада на 18 август, когато Юпитер ще образува хармоничен тригон с Венера. Петият дом на романтиката, страстта и творчеството на Овен ще светне, така че това ще бъде добро време за любов и запознанства.

Телец

Най-щастливият ден: 13 май

Телецът трябва да се подготви за важен период на трансформация през тази година. Северният възел ще се премести в знака на 18 януари, събитие, което няма да се повтори в продължение на близо две десетилетия. А това означава, че следващите няколко години ще донесат серия от затъмнения, които ще ви помогнат да се пренастроите и да прегърнете нова версия на себе си. Особено мощен момент ще настъпи на 13 май, когато Слънцето във вашия знак ще съвпадне със Северния възел. Това ще се случи само две седмици след слънчевото затъмнение в Телец и този ден вероятно ще внесе яснота в истинското ви призвание и ще ви позволи да покажете нови аспекти на вашата личност.

Близнаци

Най-щастливият ден: 30 май

През последните 18 месеца имаше поредица от затъмнения, които промениха личността и взаимоотношенията на Близнаците. През 2022 г. Близнаците получават шанса да прегърнат напълно тази нова и актуализирана версия на себе си. 30 май е мощно новолуние и ще донесе една от най-щастливите възможности за годината да разберете истинските си желания и да превърнете мечтите в реалност. Луната свързва Юпитер и Марс, носейки късмет и мотивация за постигане на лични цели.

Рак

Най-щастливият ден: 17 юли

На 17 юли Слънцето и Меркурий се изравняват в Рак и образуват така наречения Казими на Меркурий, което означава, че Меркурий е „в сърцето на Слънцето“. Този аспект носи искреност и яснота на думите и мислите на Раците и те стават по-силни от всеки друг. Слънцето и Меркурий в Рак заедно образуват щастлив тригон към Нептун, което прави този ден чудесно време за духовно себеоткриване, творчески проекти и даряване на представителите на знака с повишена интуиция. Това също е чудесен ден за кариерно израстване. В допълнение, Венера също ще влезе в Рак на този ден, започвайки един много специален месец на красота, любов и лукс в живота ви.

Лъв

Най-щастливият ден: 31 юли

Летните месеци са най-доброто време за Лъва да блесне, но на 31 юли го очакват още повече страст и креативност. Юпитер трябва да осветява петия дом на радостта и романтиката. На този ден управляващата планета на Лъв – Слънцето, ще формира благоприятен аспект на тригон с Юпитер. Време е да следвате сърцето си, да прегърнете това, което ви вдъхновява, и да обичате себе си. Това също е особено добър момент да вложите цялата си страст в творчески проекти.

Дева

Най-щастливият ден: 16 февруари

Венера става ретроградна през февруари. Девите може да развият чувства към минали връзки и може да има сериозна преоценка на събитията, както и на собствените им предпочитания – както по отношение на интимността, така и по отношение на срещите. На 16 февруари обаче е време Девите да започнат нов цикъл на любовта – и то не само защото е седмицата на Свети Валентин. Венера и Марс ще се обединят и ще привлекат нови романтични връзки и ще помогнат да се научат уроците от ретроградния януари.

Везни

Най-щастливият ден: 22 октомври

Управляващата планета на Везни Венера ще прекарва по-голямата част от времето си в знака. Месецът ще бъде по-добър от всякога. В края на сезона на Везните, на 22 октомври, звездите ще донесат още една приятна изненада: Венера и Слънцето образуват светоглед на суперсъбитие, известен като Venus Starpoint. Този аспект ще донесе магия и романтика, а също така ще отвори нов вълнуващ период, свързан с удоволствие, мечти и творчество. 22 октомври е чудесен ден да флиртувате и да покажете своята съблазнителна страна.

Скорпион

Най-щастливият ден: 15 ноември

Месецът на раждане на Скорпион ще стане още по-горещ, тъй като Венера ще присъства през по-голямата част от месеца. Юпитер, от друга страна, трябва да насърчава романтичните връзки. Тези две планети ще донесат допълнителен късмет на Скорпиона в живота и любовта му на 15 ноември. Ще откриете, че въпросите на любовта и срещите са много по-лесни от обикновено, така че използвайте този благоприятен космически период във вашия знак и не се страхувайте да флиртувате.

Стрелец

Най-щастливият ден: 23 ноември

Стрелецът е преминал през година и половина на затъмнения, а новолунието на 23 ноември ще бъде една от най-добрите възможности за годината да изпълните желания и да започнете вълнуващи нови приключения. По време на това лунно нулиране Венера и Меркурий ще внесат яснота на Стрелец и ще отворят нови перспективи в работни проекти или взаимоотношения. Слънцето и Луната също ще бъдат в хармония с Юпитер, управляващата планета на Стрелец, което ще донесе още повече късмет и магия.

Козирог

Най-щастливият ден: 18 януари

Новата година започва с ретроградната планета на любовта Венера. Козирозите през този период тръгват по пътя на преоценка на ценностите и разбирането какво искат да направят приоритет в една връзка. В резултат на това ще има голям скок в личния им живот. Особено добър момент идва в средата на сезона на Козирога, на 18 януари, когато Слънцето и Венера се сближават във вашия знак. Тук ще се случи „Точката на звездата на Венера“, която ви дава допълнителна увереност, нови романтични възможности и малко яснота за това какво искате от любовта.

Водолей

Най-щастливият ден: 6 март

На 6 март Венера се изравнява с Марс и през този период Водолеите трябва да внимават – навлизат в съвсем нов цикъл на любов и страст. Аспектът на връзката между планетите на любовта и секса няма да се повтори във вашия знак още две години, така че това бележи благоприятно ново начало за вас във вашите взаимоотношения, сексуално изразяване и дори творчески начинания. Това е добър момент да кажете „да“ на пролетния романс или да вземете решение за нова дългосрочна връзка.

Риби

Най-щастливият ден: 12 април

2022 година ще бъде една от най-мистичните в живота на Рибите. „Специалната космическа връзка“ трябва да се осъществи на 12 април, когато Юпитер, планетарният владетел на Риби в традиционната астрология, е в съвпад с Нептун. Това великолепно подравняване ще засили вашата креативност, ще вдъхнови нови идеи, ще разкрие вашата бляскава страна и дори ще предизвика духовни пробуждания, които ви дават неограничен достъп до вашето висше Аз. Това се дължи на факта, че тези две духовни планети не са се съединявали в Риби повече от 150 години и няма да го направят отново в живота ни, така че 12 април е моментът да използваме магията.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари