IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

9 май 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 9 – 15 май

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 9 – 15 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен

Водещото събитие е преминаването на Юпитер във вашия знак. Напредъкът е пряко свързан с физическото и психическото ви състояние, което означава, че трябва старателно да се грижите за себе си. Ще разполагате с благоприятни условия за уреждане на разнообразни финансови и имуществени въпроси. Ориентирайте усилията си предимно към деловата сфера. Бихте могли да стартирате собствен бизнес, да подобрите организацията на банковите си сметки, да разплатите съществуващите задължения, да увеличите активите и да повишите доходите си. Допълнителните постъпления ще са резултат и от допълнителна работа, но пък благодарение на нея ще намалите допълнителните разходи, появяващи се под формата на лихви.

Телец

Водещо събитие е съединението на Слънцето със Северния възел във вашия знак. Убедителна предпоставка за промяна на динамичния ви стереотип. Всичко старо и изживяло времето си ще остане на заден план, пред вас ще се открият нови възможности за реализация. Действайте активно, последователно и старателно. Без усилия и без да вдигате излишен шум ще успеете да отстраните конкуренцията от пътя си. Обстановката ще е нееднозначна и под въздействието на външни фактори, които на моменти ще спират или забавят напредъка ви, но ако не се поддавате на провокации и запазите чувството си за реалност никой и нищо не би могъл да ви отклони от избраната цел.

Близнаци

Водещо събитие е преминаването на Меркурий в ретроградно движение във вашия знак. Ще придобият важност хора или случки, свързани с миналото ви. Преживяванията ще са справедлива награда или възмездие за направеното от вас до момента, както за доброто, така и за лошото. Част от тях ще са особено значими и ще са свързани с прекъснати вече отношения, които при желание от ваша страна, бихте могли да възобновите. Ще можете да разгърнете потенциалните си възможности, а процесът ще е съпроводен с промяна на част от принципите и убежденията ви.

Рак

На преден план ще излязат въпроси, свързани със служебни пътувания и търговски сделки. До вас ще достига голямо количество информация, в която ще можете да намерите именно данните, които са ви нужни, за да се справите с най-сериозните проблеми. Контактите ще са интензивни и ще улесняват работата ви. Успоредно с текущите занимания ще намерите отговор на поредица въпроси, засягащи роднините ви и хората от най-близкото обкръжение. Проявете инициатива при необходимост от обсъждане на причините за съществуващи конфликти. Провеждането на директни разговори ще ви помогне да направите преоценка на част от съществуващите към момента взаимоотношения.

Лъв

Случващото се през следващите дни ще окаже влияние върху повечето действия и решения, които предстои да предприемете в предстоящите месеци. Прекалената професионална заетост ще се отрази негативно на отношенията с близките и семейството. Предстоят промени, засягащи семейните отношения, местоживеенето, собствеността и материалните ви придобивки. Някои от тях може да са предизвикани от здравословни проблеми на родителите ви или други близки роднини. Не е изключено да засегнат социалния, професионалния ви статус или общественото ви положение като цяло.

Дева

Като се има предвид, че Меркурий, вашият управител, преминава в ретроградна фаза на движение, то не би било изненадващо, ако се наложи при изпълнението на някои занимания, да намалите темпото и даже леко да отстъпите назад. Обстоятелствата ще ви принудят често да променяте тактиката, плановете и начина си на изява. Ще изплува сянката на минали събития и то точно на такива, които не бихте желали да си спомняте. Критичните и неясни моменти ще са свързани предимно с личните отношения, свързващи ви с децата или любимия човек. Техните реакции ще ви подскажат, че е настъпил моментът, в който е належащо да предприемете промяна на поведението си.

Везни

Задълженията ви ще се увеличават лавинообразно, но ще са интересни, ще ви погълнат изцяло и ще сте доволни от постигнатото. Придържайте се към принципите на здравословния начин на живот, за да съхраните работоспособността и да повишите ефективността си. Редувайте умствен труд с физически занимания или обратно – физически труд с интелектуални занимания и нищо не би ви попречило да направите поредната крачка напред в професионалното си развитие. Предстои стабилизиране на позициите, разширяване на влиянието и подобряване на материалното положение. Направеното сега ще улесни работата ви в близкото бъдеще.

Скорпион

Темите на интерес ще са разнообразни и ще засегнат уреждането на юридически въпроси, взаимодействието ви с околните, включително с брачния партньор, социалното ви положение, разпределението на ресурсите от всякакъв вид – пари, време, физическа и умствена енергия. Активното участие в различни публични мероприятия ще ви осигури привърженици и ще повлияе на личния ви живот. Някой ще срещне голямата си любов, друг пък ще прекрати съществуваща връзка. Ще има и авантюристи, готови да се впуснат в поредното ново любовно приключение, а дали то ще е вълнуващо или не, е рано да се каже. Излъчването и влиянието ви ще са силни. Използвайте ги за презентация на уменията си, но не и за да манипулирате хората около себе си.

Стрелец

Вашият управител Юпитер преминава в знака на Овена. Като се има предвид, че ви свързва една и съща стихия, именно Огънят, то може да се предположи, че ще настъпят сериозни промени във всички сфери на живота ви. Ще постигате целите си, но твърде често това ще е въпреки, а не благодарение на субективно участие в дейностите ви. Надявайте се на себе си, а не на близките или хората от обичайното ви обкръжение, които може да ви подведат, без да са имали такова намерение. Не пренебрегвайте критиките и забележките, които получавате. Ще напреднете доста по-бързо, ако успеете да извлечете от тях рационалното зрънце. Най-важното за вас в конкретния момент е да формулирате истинските си желания.

Козирог

Ще се налага да променяте плановете си „в движение“ по няколко причини. Едната от тях ще е необходимостта да защитите позициите си по всякакъв начин, включително и чрез намесата на съдебните органи. Другата може да е свързана с участие в обществено или културно мероприятие, което няма как да отложите. И в двата случая ще получите подкрепа от влиятелна личност чрез пряка намеса или чрез осигуряване на ресурсите, които са ви необходими. Най-сложни за решаване ще са семейните спорове и то по отдавна отлагани въпроси, които тлеят, но не са загубили актуалността си. Ако успеете да организирате кратко пътешествие с близките си, ще намалите напрежението.

Водолей

Събитията ще са интересни, предвидими и полезни за личностното ви развитие. Ще засегнат задграничните ви контакти, местоживеенето, образованието, реализацията на творческите ви замисли, деловите пътувания и уговорки. Предстоят промени, желанието ви да ги осъществите ще е силно, но имайте предвид, че колкото по-бавно се случват, толкова ще са по-устойчиви. Ще засегнат професионалните ви изяви, социалното положение, формалните и неформалните ви интереси. Доколко ще са трайни и доколко ще сте доволни зависи от действия, които сте предприели в близкото минало и към момента.

Риби

Миналото упорито ще се преплита с настоящето. Бивши колеги, съученици, любими хора, стари познати почти непрекъснато ще ви търсят при това без сериозни и основателни причини. Благодарение на тях обаче ще успеете да напреднете със сложните си текущи проекти. Не е изключено да ви поканят да се върнете на предишно работно място, да се наложи да пътувате по един и същ маршрут няколко пъти, да актуализирате вече довършен проект, от който да получите допълнителни приходи. Не пренебрегвайте детайлите и разпределяйте времето си оптимално. И за да се запази балансът в природата, ще има и неприятни преживявания. Приемете ги спокойно, скоро ще установите, че са се случили на принципа: всяко зло – за добро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари