IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за звезди – каква е връзката между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл?

29 септември 2022 17 30

Ето какво смятат астролозите по въпроса

БГНЕС

БГНЕС

Хороскоп за звезди според техните натални карти е най-новата мода сред астролозите в Европа и САЩ. Те анализират кога са родени известните личности, в кой знак, както и други любопитни подробности, за да предскажат какво ги очаква. Смята се, че много звезди като например Ким кардашян,, често се съветват с тях преди да сключат важна сделка.

След като ви разкрихме какъв крал ще бъде Чарлз Трети и какво е общото между Хари и Меган, е ред да обсъдим връзката между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Двете не се долюбват особено и това си личеше, когато се появяваха на официални събития. Сега те отново се събраха покрай смъртта на Елизабет Втора. Но дали все още таят лоши чувства, е време да разберем според астрологията.

Каква е връзката между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл?

Разглеждайки техните три зодии и рождени карти, може да оформим общ хороскоп. Меган, херцогинята на Съсекс, е родена на 4 август 1981 г. в 4:46 сутринта в Канога Парк, Калифорния. Тя има слънце в Лъв, луна във Везни и изгряващ Рак. Докато Кейт или Катрин, принцесата на Уелс, е родена на 9 януари 1982 г. в 19:00 ч. в Бъркшир, Англия. При нея има слънце в Козирог, луна в Рак и изгряващ Лъв.

Кейт Мидълтън

БГНЕС

Картите и на двете не показват нищо, което предвещава вражда помежду им. Поне от гледна точка на астрологията, посочва Лиса Стардъст. Но друго нещо е по-важно – те споделят няколко незначителни уранови и нептунови аспекти, които могат да показват, че връзката им е непостоянна, непоследователна и се основава на грешна комуникация.

Хороскоп за звезди – Кейт е Козирог, а Меган е Лъв

Оказва се, че астрологичната съвместимост между техните рождени карти е доста добра. Изгряващият Лъв на Кейт се свързва със слънцето в Лъв на Меган. Марс на Мидълтън е в дипломатичните Везни. Също така е на една линия със съвпада луна-Юпитер на Меган във Везни. Това означава, че съпругата на принц Уилям мотивира снаха си да бъде по-добър човек. Марс на Меган пък попада в Рак, като се свързва с грижовната луна на Катрин в същия знак. Това показва, че тя също е човек, на когото нейната снаха се възхищава.

Свързването на техните знаци според Марс образува квадрат, който носи напрежение в отношенията им. Понякога в тях може да има пасивна агресивност и конфронтация. Но следването на благоприличие за сметка на емоциите играе важна роля в дразнещия характер на личните им взаимодействия.

Меган Маркъл

Getty

Опозицията между съвпада слънце-Меркурий на Меган в Лъв и Меркурий и Венера във Водолей на Кейт е мястото, където започва смутът между двете. Когато Меркурий – планетата на комуникацията – е в суров аспект с нечие слънце, това води до липса на разбиране. Според астролога, слънцето и Меркурий са това, което доведе до стресовите вибрации между тях в обществения фокус.

Наталната карта и на двете показва още, че те имат желание за близост и съвместна работа по проекти. И тъй като никоя от двете не знае как се чувства другата (те не си говорят особено), разклатените им отношения са неизбежни.

Ще се сдобрят ли двете за в бъдеще?

Меган Маркъл,

БГНЕС

Според техния общ хороскоп, Юнона и Веста на Катрин се свързват с Нептун на Меган. Това не е лош астрологичен аспект. Въпросните астероиди придобиват духовна и философска перспектива, когато се свържат с Нептун на друг човек, който управлява духовността и емпатията, но също и заблудите и несигурността. Ето защо жените на Уилям и Хари могат и трябва да търсят вдъхновение една в друга.

Присъствието на Нептун и Плутон кара астролозите да смятат, че така наречените проблеми между тях са предизвикани от трета страна. И ако имат повече време, за да се видят, лесно ще разрешат противоречията.

Астрологът пише в звездния хороскоп, че не е изключено за в бъдеще Кейт Мидълтън и Меган Маркъл да се помирят. И в близко бъдеще да си партнират за обща кауза. Шансовете да задълбочат връзката си в дългосрочен план са големи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари