IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лунното затъмнение през октомври ще засегне най-много 4 зодии

26 октомври 2023 17 30

Разберете кои са те

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Затъмненията винаги носят изненади, но когато те се случват през сезона на Скорпиона, невинаги трябва да сме толкова ентусиазирани за промените, които ни очакват. Като неподвижен воден знак, Скорпионът акцентира върху желанието ни да се скрием, когато става въпрос за приспособяване към нещо извън нашата зона на комфорт. Може дори да открием, че се съобразяваме по-малко с желанията си и упражняваме повече самоконтрол като начин да постигнем целите и амбициите си. С настъпването на частичното лунно затъмнение през октомври 2023 г. обаче всеки ще бъде призован да признае това, от което неволно се е лишил – особено четири знака, които ще са най-засегнати от последното затъмнение за годината.

Скорпионът набляга много на емоционалния контрол и самодисциплината и често ни кара да пренебрегваме желанието си да се отдадем на по-фините неща в живота. Но четирите неподвижни знака на зодиака ще насочат вниманието си към комфорт и удовлетворение, а не към сдържаност по време на това затъмнение.

Какво е частично лунно затъмнение?

Лунните затъмнения се случват, когато настъпи пълнолуние по същото време, когато Земята, Слънцето и Луната са подравнени, което кара сянката на Земята да пада върху повърхността на Луната. Това се случва само до три пъти всяка година, което прави лунните затъмнения редки, свръхзаредени пълнолуния.

Кога ще се случи лунното затъмнение през октомври 2023 г.?

На 28 октомври ще наблюдаваме частичното лунно затъмнение в Телец, осветявайки желанието на всеки знак за по-голяма осезаема подкрепа, комфорт и сигурност. Ако сте пренебрегвали нуждата си от конкретно удоволствие, това ще е моментът да пренасочите усилията си към тези желания. Независимо дали става дума за пари, храна или друг осезаем ресурс, това затъмнение ще ви напомни да кажете „да“ на това, за което жадувате, особено ако е свързано с вашето препитание, благополучие и качество на живот.

А ето как Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще бъдат засегнати от предстоящото октомврийско лунно затъмнение:

Телец (19 април – 21 май)

На 28 октомври лунното затъмнение ще освети първия ви дом на себеизразяване, извеждайки вашите лични нужди и желания на преден план във вашето съзнание. Как можете да живеете по-удовлетворяващ и пълноценен живот, Телци? Може да откриете, че това изисква от вас да се откъснете от взаимоотношения или връзки, които се коренят в страх, липса или недостиг. Когато нуждите ви се разкрият, уверете се, че им отделяте цялото си внимание. Поставете себе си на първо място.

Лъв (20 юли – 21 август)

С разгръщането на лунното затъмнение в Телец желанието ви за по-голяма стабилност и удовлетворение от професията ви ще бъде осветено. Може внезапно да получите признание в кариерата си или да правите значителни промени, които подкрепят нуждата ви от постоянен успех в професията. Ще обърнете внимание на това как можете допълнително да се облегнете на сигурността, която ви осигурява публичен имидж. Помислете от какво се нуждаете, за да се чувствате по-сигурни и подкрепени в тази област от живота си.

Скорпион (21 октомври – 22 ноември)

На 28 октомври лунното затъмнение в Телец хвърля светлина върху вашите романтични връзки, като ви кара да се облегнете на надеждните и подкрепящи връзки, които сте развили досега. Въпреки че сте склонни да се движите предпазливо, това затъмнение ви насърчава да излезете извън зоната си на комфорт и в прегръдките на онези, които ви предлагат много комфорт и удовлетворение. Може да се окажете в по-уязвими ситуации с другите, но това е напомняне колко важни са вашите дълбоки, интимни връзки с другите по отношение на личното ви благополучие.

Водолей (20 януари – 19 февруари)

В този период ще съсредоточите усилията си върху това да се отдадете на удобствата, които вашият дом и домашният живот може да предложат. Въпреки че може да не се чувствате особено социално активни напоследък, ще се забавлявате от уединението на собствения си дом. Може също така да обмисляте как да увеличите удовлетворението, което ви предлага вашето любимо местообитание, тъй като това затъмнение се разгръща във вашия четвърти дом. Доволни ли сте в момента от средата, в която живеете? Ако не, ще бъдете принудени да направите корекции, които да подкрепят нуждата ви от лукс.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари