IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Стрелец за 2024 г.

28 декември 2023 19 30

Годината ще бъде успешна, ако се вслушвате в мнението на семейството и приятелите си

Снимка: IstockPhoto

Стрелците ще се представят като хедлайнери на новогодишните празници, но гостоприемството и сърдечността им ще бъдат сбъркани с глупост и прахосничество, което ще доведе до недоразумения и конфликти. Не всеки се чувства комфортно с този вид щедрост – това например може да увеличи чувството за притежание на партньора ви, защото отделяте вниманието си на всички, а не само на него.

В периоди на Затъмнения (март, април, септември и октомври) представителите на знака ги очакват събития от глобален характер, свързани с деца, любовни отношения, приятели и по-възрастни роднини. Трябва да направите трудни избори, в които няма правилен или грешен вариант. Управителят на Стрелец (Юпитер) ще прекара голяма част от годината в изгнание и затова може да се почувствате така, сякаш сте загубили част от себе си. Това чувство ще се пренесе и през 2025 г., но знайте, че няма да е винаги така. 2024 г. е страхотно време за упражнения, влизане във форма и сваляне на няколко излишни килограма.

През цялата година околните ще ви призовават да бъдете сериозни и точни – звездите препоръчват да се вслушвате в съветите им, за да не останете в изолация. Избягвайте любовните триъгълници, слушайте гласа на разума и съвестта. Тъй като Сатурн ще ви преследва през цялата година, неговите морални учения определено ще ви насочат към истинския път.

КоментариКоментари