IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 звезди със странни алергии

5 май 2020 14 30

Известните личности, те са точно като нас

Снимка: БГНЕС

Холивуд ни се струва като място, в което нищо лошо не може да ти се случи. Животът на звездите е изпълнен с партита, огромни къщи, скъпи коли и непрестанни пътувания. Зад всичко това обаче се крие нещо много простичко – известните личности са обикновени хора, точно като нас.

Трудно ни е да си го представим, но е така. Доказателство за това са милионите видеа, които звездите споделят, за да ни покажат как се грижат за себе си. По този начин разбираме, че всъщност стегнатото тяло и красивата кожа не идват даром, а са плод на усилени тренировки и огромна грижа за себе си.

Освен че полагат сили да изглеждат добре, звездите имат и още общи неща с обикновените хора. Те също страдат от обриви, болки в корема и подуто лице в резултат на различни алергии. Някои от известните личности получават по-сериозна реакция и дори се озовават в Спешното отделение.

Вижте 10 звезди, които имат странни алергии

Ариана Гранде: Домати

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

През май 2019 година Ариана трябваше да отмени четири дати от турнето си. Причината беше, че е проявила алергия към домати. „Открихме, че имам някаква алергия към домати и гърлото ми толкова се поду, че почти се затвори. Болките са толкова ужасни, когато преглъщам, че все едно ям кактус“, написа тогава изпълнителката.

Ева Лонгория: Парфюм

Актрисата признава, че алергията ѝ към определени съставки в парфюмите я е накарала да създаде собствен аромат през 2009 година. По този начин тя ще избегне страничните ефекти и винаги ще мирише добре. „Алергична съм към това още от малка. Ако някой носи парфюм и се доближи до мен, ще започна да кихам безспирно“.

Кери Уошингтън: Храни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

„Повечето хора не знаят, че в себе си винаги имам епинефрин, защото съм алергична към доста храни“, казва актрисата. Тя добавя, че реакцията на организма ѝ дори може да бъде фатална. Уошингтън не назовава към кои храни е алергична, но призна, че може да умре, ако не реагира навреме.

Джесика Алба: Продукти за коса

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Звездата признава пред The Cut, че е трябвало да посети Спешното отделение заради алергия към някои от най-популярните продукти за коса. В Деня на бащата тя получава реакция, която нарушава зрението ѝ за около седмица. Алба добавя, че е имала и подути роговици, а лекарят е заподозрял някои от съставките в козметичните продукти.

Зендая: Антибиотици

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Преди MET Gala през 2017 година Зендая е трябвало да отиде до Спешното заради алергична реакция. „Съжалявам, че ви губя времето, но имам обрив, а утре трябва да присъствам на бала в Метрополитън“, казала звездата на лекаря. След около три часа, лекарят е успял да свърже реакцията с приема на някои антибиотици за зачервено гърло.

Кейт Бекинсейл: Кокосово масло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Кейт казва пред Delish, че е обожавала да слага кокосово масло в чая си, но изведнъж е получила алергична реакция. „Много ми стана тъжно“, признава тя и добавя, че трудно се е отказала от този навик.

Нина Добрев: Неизвестни алергии

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

През 2019 година актрисата сподели няколко снимки от Спешното отделение, с които притесни феновете си. Малко след това стана ясно, че Добрев е в болница, защото е получила алергия, но не каза от какво. Хубавото е, че приятелката ѝ Джулиън Хъф е била при нея, за да я наблюдава. 

Габриел Юниън: Цигарен дим

Съпругата на Дуейн Уейд признала, че е алергична към цигарен дим след спор на снимачната площадка на предаването America's Got Talent. Тогава колегата й Саймън Коуел е запалил цигара в затворено помещение, което е и против закона. Юниън се ядосала и дори издала нарушителя на пожарникарите, които се грижат за безопасността в сградата.

Марго Роби: Белтъци

През януари тази година в интервю за Fandago Роби признава, че има доста странни хранителни алергии, което е било предизвикателство за кетъринга по време на снимките за филма ѝ „Birds of Prey“. Тя добавя, че е алергична към белтъци и те ѝ причиняват сериозни мигрени. 

Ема Стоун: Продукти за лице

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup) on

Актрисата има много чувствителна кожа и признава, че е алергична към доста неща. Това я кара да използва продукти, които имат само една съставка. „Имам огромна бутилка зехтин в кухнята си и слагам от него върху лицето си“, казва Стоун пред Marie Claire.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари