IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денят на майката: 6 звезди и техните миникопия

11 май 2021 12 30

Някои отбелязват празника за първа година

IStockphoto

Докато в България празнувахме Великден и Гергьовден, с което почивахме повече, населението във Великобритания, САЩ, Канада и Австралия също имаше повод за веселие. Там отбелязват Mothering Sunday или Денят на майката. Макар при някои той да е на различна дата и да върви с определени национални традиции, общото за всички е, че специално внимание се отделя на майката.

Много знаменитости използваха социалните мрежи, за да поздравят половинките си за празника и да им благодарят за това, че са ги дарили с наследници. От друга страна много известни майки качиха снимки със своите малки копия, показвайки за пореден път, че са истинско вдъхновение за модни находки. Сред тях се отличиха кадрите с еднакви тоалети, както и тези на звездите и техните пеленачета, които празнуват за първи път:

1. Кайли Дженър

„Обичам да бъда твоя майка“. Това написа риалити звездата, споделяйки снимки с дъщеря си Сторми Уебстър.

На главния кадър от галерията, Кайли и момиченцето са с еднакви раирани бански.

Много от приятелите на Дженър я поздравиха, като отбелязаха, че тя празнува Деня на майката за четвърта поредна година.

Откакто има дете, милиардерката обича да се облича в тон с дъщеря ѝ, която е нейно по-малко модно копие.

2. Ева Лонгория

Актрисата качи снимка със сина си Сантяго и написа, че не минава и ден, в който да не благодари за това, че има страхотна майка. Що се отнася до сладкото момченце, тя посочва, че се учи от него всеки ден.

Макар да няма момиченце, понякога звездата се облича по идентичен начин с детето си, като за Деня на Земята двамата избраха спортни екипи със свежи принтове.

3. Джей Ло

„Да бъда майка е най-голямата ми радост и днес мисля за майка ми и всички останали“, написа певицата в социалните мрежи. Тя посочи, че именно майка ѝ е човекът, който я научил още от малка, че може да се справи с всичко, стига да иска.

Лопес сподели снимки със своите близнаци, които през февруари тази година навършиха 12. На галено тя ги нарича нейните „кокосови орехчета“.

4. Сиара

„Най-великият подарък, който ми даде Бог, е това да бъда твоя Майка! Не бих го заменила с нищо друго на света! Мама много те обича“, написа изпълнителката в Instagram, споделяйки кадър със своето най-малко дете – Уин.

По-късно Сиара показа къде е завела малчуганите си за Деня на майката – в Дисниленд, като на снимките се виждат и по-големите ѝ деца – Сиена и Фючър.

5. Манди Мур

Актрисата празнува въпросния ден за първи път, защото наскоро стана майка на момченце. В своя профил в Instagram тя споделя, че за нея е истинска привилегия да има дете.

Мур изтъква, че за нея изминалите 11 седмици са били изпълнени с чиста любов, която допреди това тя не подозирала, че съществува.

Звездата поздрави всички майки по света, както и жени, за които денят е малко тъжен – дали заради сложна връзка с жената, която ги е родила; затова, че са загубили рожбите си или все още не могат да заченат.

6. Ашли Тисдейл

Също като Манди Мур, актрисата отбелязва празника като майка за първи път. И по този повод показа лицето на детенцето си, което до момента криеше.

„Тази малка госпожица ме направи мама. Знаех, че ще имам сладко бебе, но не очаквах да бъде толкова красиво“, написа тя.

Тисдейл споделя, че също се чувства благословена за това, че има малката Юпитер.

Младата актриса посочи, че за нея всяка майка е богиня, а тези, които отглеждат децата си сами, са истински героини, достойни за уважение!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари