IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тийнейджърката от „Събудих се на 30“ празнува юбилей

17 ноември 2021 11 00

Момичето стигна годините на възрастната Джена

БГНЕС

БГНЕС

Спомняте ли си романтичната комедия „Събудих се на 30“? Там тийнейджърката Джена Ринк, която е само на 13, си пожелава да стане красавица, която е независима и има прекрасен живот. С малко вълшебен прашец, това наистина се случва, като на другия ден тя установява, че е в тялото на 30-годишна възрастна. Тя има всичко, но не и мъжа на живота ѝ – нейният най-добър приятел от детството Мат.

Криста Алън, която влезе в ролята на младата Джена, стигна годините на нейният по-възрастен вариант във филма (изигран от Дженифър Гарнър) – 30. В своя профил в Instagram тя сподели видео, в което духва свещите на тортата и затваря очи за желание, почти по същия начин, по който го прави в лентата от 2004 г.

„Не всичко се случва по магически начин, когато станеш на 30“, казва по-младата версия на Алън.

Младата жена, която на 30 прилича още повече на Дженифър Гарнър, с която са главните действащи лица във филма, говори за това как 13 Going on 30 и други комедии могат да объркат тийнейджърите и да им изпратят потенциално вредни съобщение за женствеността.

По-рано Алън привлече вниманието, споделяйки клип в TikTok, в който пресъздава финалната визия на Джена – колие с пеперуда, рокля на цветни парчета и високи токчета. След като видеото се разпространи светкавично, Дженифър Гарнър сподели в интервю за Кели Кларксън, че е изненадана от това, че нейната колежка се е сдобила с емблематичната дреха.

@christaallen

happy Halloween!! wanna dance? ?‍♀️ #13goingon30

♬ I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston

Междувременно Ариана Гранде, която е един от менторите в музикалния формат The Voice, излезе на сцената, носейки познатия тоалет на 30-годишната Джена от „Събудих се на 30“.

Оказва се, че дизайнерът Донатела Версаче е решила да направи уникалната рокля, като ѝ вдъхне нов живот извън киното, под марката Versace.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари