IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън наруши правило, отговори на фен в Twitter

12 януари 2022 14 50

Тя получи умилително пожелание по случай рождения ден

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън стана на 40 преди няколко дни и зарадва своите последователи, споделяйки три ослепителни свои портрета. Много нейни роднини, сред които не бяха принц Хари и Меган Маркъл, я поздравиха за юбилея, а фенове не спряха да пишат своите пожелания под снимките ѝ в социалните мрежи. Оказва се, че сред тях е имало един, който я разчувствал и накарал да наруши важно правило.

6-годишно момиченце, което обожава херцогинята на Кеймбридж, записало специално видео, в което ѝ честити рождения ден. То се казва Мила Снедър и се вижда с нея на живо след като участва във фотографския проект Hold Still през 2020 г.

По-добре късно, отколкото никога...“, пише Линда – майката на момичето и споделя клипа, в който детето ѝ отправя своите пожелания към жената на принц Уилям.

„Честит рожден ден, Катрин! Много се радвам, че ставаш на 40. Надявам се да получиш хубави подаръци и да обичаш да прекарваш време със семейството си. Чао, много любов“, казва 6-годишното дете.

Макар да не е прието Кейт, както и други кралски особи, да си пишат със своите последователи лични съобщения, тя решава да не се съобрази с тази забрана и пише в Twitter:

„Благодаря ти, Мила!“.

Със сигурност момиченцето е било изключително радостно от факта, че Мидълтън е видяла нейното послание и ѝ отговаря лично.

Детето е борец, който Кейт познава добре

За последно Мидълтън се вижда със своята малка почитателка по време на коледния концерт, на който тя бе домакин. През 2020 г. тя представя трогателна снимка с нея, която нарича „Shielding Mila“. Там детето, което е с обръсната глава, маха на баща си от прозореца, изолирано от него заедно с майка си, за да се лекува.

Мила получава тежката диагноза остра лимфобластна левкемия и ходи на химиотерапия, за да се излекува. Тя е едно от децата герои, които Мидълтън кани на своето събитие в края на 2021-а. Преди това двете имат възможността да разговарят по телефона, като детето ѝ споделя, че харесва розовото. Тогава херцогинята я поздравява за обноските и ѝ обещава, че следващият път щом се видят, ще бъде с рокля в този цвят. И го прави няколко месеца по-късно.

Видеото на детето е събрало близо 6 000 харесвания, като много хора пишат в коментарите, че се радват за това, че то вече е изписано от болницата и има дълга и хубава коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари