IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Ан не излиза без едно нещо в своята чанта

2 април 2022 15 00

Дъщеря й Зара Тиндъл разкри какво е то

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Ан е едно от децата на английската кралица, което не обича да бъде постоянно в светлината на прожекторите. За разлика от своите братя, тя не обича да е в заглавията на медиите и рядко ще прекрачи кралския протокол. Повечето я познаваме от нейните официални ангажименти и това, че желае децата ѝ да живеят нормален живот. Ето защо ги лишава от титли.

На 71 години, принцеса Ан изглежда в страхотна форма. Тя се дължи не само на това, че е била спортистка в миналото. Дъщерята на Елизабет Втора и принц Филип се храни здравословно, като не е почитател на хляба.

Кое е онова нещо, което винаги може да открием в чантата на принцеса Ан? Като последовател на закуските с плодове, тя винаги има от любимия си плод. И именно на него се дължи нейната нестихваща енергия.

Зара Тиндъл разкри наскоро вкусовите предпочитания на майка си. По думите ѝ, принцеса Ан обожава един тропически плод. И вместо да държи червило, кърпички или огледало в чантата си, предпочита да носи него.

„Тя винаги има киви“, казва нейната наследничка в книгата „Queen Of Our Times от Робърт Хардман от Daily Mail. И обяснява, че където и да иде, тя държи да похапва плода, който е пълен с полезни вещества.

принцеса Ан,

БГНЕС

Според автора, принцесата често пропуска да обядва. Вместо вкусни ястия, тя може да хапне няколко парченца киви. Дори понякога си го нарязва и го слага в пликче/кутия в чантата си, за да ѝ е по-удобно.

Кивито е суперхраната, богата на антиоксиданти и може би точно на тях разчита кралската особа, за да има сила през деня и по-свеж вид. Освен това, плодът съдържа витамините С и К, както и диетични фибри, които са изключително полезни за храносмилането. Също така предотвратяват сърдечносъдови заболявания.

киви, овесена

IStock

Иначе, що се отнася до британски специалитети, Ан обожава пушена херинга. А когато кралските готвачи изготвяли меню за децата ѝ, тя държала да има разнообразие от плодове и зеленчуци. Не така стояли нещата с братовчедите им Хари и Уилям. Понякога те молели покойната принцеса Даяна за бургери от известна верига за бързо хранене, но не толкова заради похапването, а по-скоро заради играчката към него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари