IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Грей: Бях сгодена за Джони Деп и Матю Бродерик в един и същи месец

19 май 2022 11 00

Всичко се случва през 1988 година, 12 месеца след излизането на "Мръсни танци"

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Ако сте гледали "Мръсни танци", а това по-скоро е риторичен въпрос, името Дженифър Грей ви е доста познато. Актрисата сбъдва мечтата на всяка жена през 80-те години, когато има възможността да играе в близост до Патрик Суейзи и дори да споделя интимни сцени с него. Въпреки горещите моменти между двамата на екран, в реалния живот те са само приятели. 

Патрик Суейзи се жени за Лиза Ниеми презз 1975 година и двамата остават заедно до смъртта му през 2009 година. Дженифър Грей пък минава под венчилото през 2001 година, омъжвайки се за Кларк Грег. Двамата имат една дъщеря - Стела, но се разделят 10 години след сключването на брак. 

Преди да се врече във вярност на Кларк Грег, Грей е имала няколко връзки с известни свои колеги, с двама от които е стигала до годеж и то в един и същи месец. За това разказва самата тя в интервю пред Дюр Баримор в "Шоуто на Дрю Баримор". По думите й, през 1988 година е била сгодена както за Джони Деп, така и за Матю Бродерик в рамките на четири седмици. 

"Това беше знак, че нещо не е наред при мен. Наистина, мислех си, че Господ ме спасява от една лоша ситуация и ме поставя в любовните ръце на Джони", казва Грей пред Дрю Баримор. 

Презз 1985 година актрисата се среща с Матю Бродерик на снимачната площадка на филма Ferris Bueller's Day Off, в който те играят брат и сестра. Три години по-късно актьорът предлага брак с диамантен пръстен от Tiffany & Co., но годежът не издържа дълго и Грей заминава за Лос Анджелис. Седмица по-късно тя отива на сляпа среща, организирана от агента й, с Джони Деп, който признава, че е привлечен към нея, след като гледал "Мръсни танци". 

"Трябва да разберете, че Джони Деп през 1985 година беше прекрасен. Не сте виждали по-красив мъж", казва Грей пред Баримор. 

В книгата си актрисата пише, че само две седмици след първата си среща с Деп, той предлага и заедно отиват до магазин на Tiffany & Co. в Бевърли Хилс, където избират малък, емералдов диамантен пръстен. Двамата започват да живеят заедно, говорят за семейство и дори си взимат куче, което кръщават Лулу. Връзката обаче не издържа дълго, като девет месеца след първата им среща, Грей разваля годежа и се разделя с Джони

Докато през 80-те години Деп е бил в заглавията на медиите заради кариерата и любовния си живот, сега той приковава общественото внимание заради делото си срещу Амбър Хърд. Актьорът съди бившата си съпруга за клевета, след като тя го обвини в домашно насилие

"Това, което мога да кажа за делото е, че сърцето ми се къса за всеки един от въвлечените. Мисля, че цялата ситуация е тъжна и се надявам всичко да приключи бързо. Желая всичко най-добро и на двете страни", каза Дженифър Грей за случващото се в съда. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари