fallback

Кайли Дженър призна, че няма филъри в устните

31 August 2022 10:50

Големият им обем се дължи на специални филтри

БГНЕС

За корекциите по телата на сестрите Кардашян се говори от години. Така както Ким твърди, че не си е пипала лицето, а пък задните ѝ части са напълно истински, Кайли Дженър неведнъж изтъква, че вече не използва филъри. Става дума за нейните по-плътни устни, за които тя проговори наскоро.

Преди няколко дни милиардерката сподели видео, в което позира заедно с приятелката си Стаси. Там виждаме на преден план колко обемни са устните ѝ. По повод спекулациите, че тя си е инжектирала нещо, за да изглеждат по този начин, риалити звездата изтъкна, че няма нищо такова.

Публикация, споделена от Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Кайли е категорична, че няма филъри, а просто използва много филтри – за своите снимки и видеа – нещо, в което се усъмняват много потребители на социалните мрежи.

Дженър неведнъж отрича за филъри по лицето си

Публикация, споделена от Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Още преди няколко години доведената сестра на Ким Кардашян коментира, че няма корекции по себе си. Още преди да пусне новата си козметична марка, тя бе разкритикувана, че е променила своята усмивка. И в интернет пространството се появиха колажи как е изглеждала като тийнейджърка и в наши дни.

Според някои експерти, нейните устни са станали по-големи в началото на 2010 г.

„Имам временни филъри за устни“, казва Кайли по време на епизод от риалити предаването за нейното известно семейство. И добави, че не ѝ харесва това, че хората я съдят постоянно за какво ли не.

Публикация, споделена от Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Освен за устните, Кайли неведнъж е отговаряла в публичното пространство за увеличаване до така нареченото бразилско дупе, което е запазена марка за всички сестри Кардашян.

„Хората смятат, че съм легнала под ножа, което е напълно невярно“, казва тя пред Paper през 2019 г. Тогава тя призна пред изданието, че всичките ѝ филъри, поставени в миналото, вече са се разтворили напълно и нейната единствена цел е да изглежда по-естествено.

БГНЕС

Според милиардерката, тя не може дори да си представи да коригира лицето си. Вместо това предпочита да заложи на добър грим и страхотна прическа, както и на филтри, с които да има по-хубав външен вид.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Кайли Дженър устни филъри Кардашян
0 коментара
fallback