IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън със специален подарък за 3-годишно момченце

10 ноември 2022 18 00

Принцесата на Уелс трогна всички

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В приказките принцесите винаги получават най-красивите и скъпи подаръци, но в реалния живот нещата са малко по-различни. Особено във Великобритания с участието на Кейт Мидълтън.

По време на посещението си в детския център Colham Manor новата принцеса на Уелс привлече вниманието на всички, но този път не с модните си избори. Като представител на организацията Maternal Mental Health Alliance, на която е патрон, Кейт се срещна с родители и деца, с които си поговори повече за психичното здраве и грижата за него.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Както винаги, тълпа от фотографи и фенове записваха всяка една стъпка на принцесата, успявайки да уловят мил момент между нея и тригодишно момченце. За да си поговори на четири очи с Акийм, Мидълтън коленичи, опитвайки се да установи по-дълбока връзка със събеседника си. Без да се притеснява от титлата ѝ, Акийм попита Кейт за нейното име.

„Моето име е Катрин“, каза тя, а момченцето просто отговори: „Добре“, с което предизвика смях сред цялата тълпа. След това то прояви сериозен интерес към червената брошка във формата на мак, закачена върху зеленото палто на Кейт. Това е символ на почит към всички военни, загинали във войните, водени от Великобритания през вековете.

„Знаеш ли това за какво е? Това е, за да помним военните, които са починали във войната. Ето ти я – за теб е“, каза Кейт, след което свали брошката, която се превърна в цвете, и я подаде на Акийм. Момченцето беше видимо заинтересувано от подаръка, а малко по-късно го подаде на своята майка. Кейт все пак остана с още една макова брошка, поставена върху пуловера ѝ.

Всеки ноември червеният мак се появява в страните от Британската общност и присъства в тоалетите на кралските личности по време на обществените им задължения. Символът се използва още от 1921 година, за да се отдаде почит към военните, загинали в различни бойни действия. Денят на възпоменанието се чества на 11 ноември във всички страни от Британската общност.

Във Великобритания брошките с червен мак се продават от кралския британски легион, за да помогнат в събирането на средства за ветераните. Смята се, че символът идва от поемата „В полетата на Фландрия“ от Джон МакКрий, в която се разказва за Първата световна война.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Принцеса Кейт се присъедини към група майки с деца по време на кралското си посещение, разговаряйки с жените, които са получили подкрепа от организацията Maternal Mental Health Alliance.

В публикация, споделена от официалния профил на Уилям и Кейт в социалните мрежи, се казва, че това е първото посещение на принцесата с Алианса за майчино психично здраве, от което тя е видяла ползите, които холистичният подход носи на толкова много майки и семейства. В официалното съобщение се споменава, че Мидълтън е прекарала време с майки на новородени, разбирайки повече за техния опит с психичното здраве и как интегрираните услуги имат ефект.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Подкрепата на децата в ранните им години на развитие е ключова част от кралската работа на Кейт, но присъствието около бебета и малки деца представлява професионален риск. Кралската особа на няколко пъти признава, че се чувства тъжна след срещите си с малчуганите. Тя обаче също така започва да изпитва и желание за още едно дете, което кара принц Уилям да се шегува, когато двамата са заедно.

„Не вкарвайте идеи в главата на жена ми“, каза той по време на общо посещение миналата година, когато на Кейт ѝ бе предложено да подържи новородено.

Кейт Мидълтън и принц Уилям нарушиха почивката си заради психичното здраве

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

В първия ден от соловото ѝ пътуване из Дания през февруари, принцесата на Уелс се срещна с родители и техните деца. „Уилям винаги се притеснява, когато се срещам с бебета, защото се прибирам вкъщи и му казвам, че искам още едно дете“, сподели тогава кралската особа.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Въпреки желанието ѝ обаче, е напълно възможно Кейт да няма възможност за четвърто дете. Според кралски експерт, натовареният график на принц Уилям и фокусирането му върху проблеми като екологията, може да се окаже основната причина семейството да остане само с три деца. По думите на Крис Шип, природозащитниците може да критикуват Уилям, ако той се сдобие с още един наследник, защото по този начин „задръства“ планетата.

В същото време се говори, че Кейт преминава през доста труден и стресов период след смъртта на кралицата. Първоначално тя е била много тъжна от внезапната кончина на Елизабет II, а след това е почувствала натиск от постоянното внимание към семейството ѝ. Именно затова е поискала да напусне Лондон и да се премести в Уиндзор, където херцозите живеят от началото на септември.

принц Джордж,

Снимка: БГНЕС

Още новини за кралското семейство, звезди и лайфстайл можете да намерите в Instagram профила на Tialoto и на страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари