IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър за здравословните си проблеми: Изведнъж не виждаш нищо

6 декември 2022 17 40

Актьорът и близнакът му Майкъл сядат за първо свое интервю

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аштън Къчър може и да е познат на света като глуповатия и забавен герои от сериала „Шеметни години“ или от предаването „Пич, къде ми е колата?“, но в реалния живот нещата не са съвсем същите. Наскоро той разкри, че е преминал през истинско изпитание със здравето си, след като е бил диагностициран с рядка форма на васкулит. Сега актьорът говори малко повече за заболяването си и как то се отразило на живота му.

„Събудих се един ден и имах проблеми със зрението, едва виждах“, казва Къчър пред д-р Дейвид Агус в епизод от документалния филм „Прегледът с д-р Дейвид Агус“, който се излъчва в платформата Paramount+. Допълва, че васкулитът е причинил още проблеми със слуха, равновесието и придвижването.

Васкулитът е възпаление на кръвоносните съдове, което може да причини увреждане на тъкани и органи. Някои от симптомите включват умора, замаяност, загуба на слуха, временна или постоянна слепота и задух.

„Има неща, с които свикваш в живота си, например възможността да виждаш ясно. И тогава, в един момент, не можеш да видиш нищо“, казва още Къчър. Преди това той разкри диагнозата си в предаването „Оцеляване в дивата пустош с Беър Грилс“, а по-късно изясни нещата в профила си в Туитър, като обясни, че автоимунното му заболяване е било преди три години и оттогава се е възстановил напълно. „Винаги ще искаш да си възвърнеш здравето, което някога си имал“, споделя актьорът.

В епизода от предаването „Прегледът с д-р Дейвид Агус“, Къчър сяда за първото си съвместно интервю с близнака си Майкъл, който е роден с церебрална парализа и е претърпял животоспасяваща сърдечна трансплантация на 13-годишна възраст. В ексклузивен клип от предстоящия епизод, Аштън си спомня за емоционалния момент, в който брат му влиза в болницата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by agelessyears (@timelesstars)

Къчър разказва, че веднага е заподозрял, че нещо не е наред, защото баща му е дошъл да го вземе от вкъщи и да го закара в лечебното заведение. „Сърцето му спря, докато бях в стаята. Познавах този звук от машините, защото го посещавах често и гледах как линията е вълнообразна, а след това става права. Тогава идваха лекари, а сестрите ме извеждаха от стаята и аз се чудех какво се случва“, спомня си актьорът.

В клипа се вижда как братята споделят трогателен момент, когато Майкъл се пресяга за ръката на Къчър, докато той си бърше сълзите.

Аштън разкри, че брат му страда от церебрална парализа през 2003 година в телевизионно интервю – ход, който първоначално е ядосал Майкъл, но постепенно е бил приет. „Аштън ми направи най-голямата услуга, защото ми позволи да бъда себе си“, обясни той година по-късно.

Аштън Къчър: Имам късмета, че съм жив

Аштън Къчър хвана жена си да пие тайно

Мила Кунис и Аштън Къчър събраха 35 милиона долара за хуманитарна помощ

Предаването „Прегледът с д-р Дейвид Агус“ ще включва още интимни разговори с Опра Уинфри, Мария Шифър, Хауи Мандел, Ейми Шумър, Ник Кенън, Джейн Фонда и Лили Томлин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Agus (@davidbagus)

Д-р Дейвид Агус – специалист по рака и медицински сътрудник на CBS News – ще ръководи шоуто, обсъждайки трудни медицински проблеми със звездите и задълбочавайки се в това как тези проблеми са повлияли на техния живот, както и на живота на членовете на семейството им. „Тези артисти бяха готови да ни отведат дълбоко в техните собствени истории за здравето, като някои от тях за първи път са толкова разкриващи. Историите им са завладяващи и страшни, но в крайна сметка възвисяващи и вдъхновяващи“, казва Агус.

Премиерата на „Прегледът с д-р Дейвид Агус“, която е с епизода на братята Къчър, е на 6 декември по Paramount+.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари