IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум показа снимки по бански. Бременна ли е?

30 юни 2023 15 00

Тя и Том Каулиц са на романтична почивка във Венеция

БГНЕС

БГНЕС

Почивката на Хайди Клум и Том Каулиц в Италия продължава. След като разгледаха някои забележителности, двамата си наеха яхта, за да съберат малко тен в открити води. 

Романтична ваканция. Това написа топмоделът в своя Instagram. И сподели кадри от тяхната разходка из крайбрежието. 

Клум показва, че е в топ форма, позирайки с черен бански от две части. Той е на марката Versace, съчетан с тъмна бейзболна шапка на главата и златно колие на врата. Нейният съпруг пък е облечен с черно-бели шорти. 

Хайди, която наскоро предизвика спекулации, че очаква петото си дете, сякаш е глътнала леко корема си, за да изглежда по-добре на снимките. 

Моделът споделя усмихнато селфи с мъжа си, направено на лодката. 

Бременна ли е Клум? 

Дали нарочно или не, Хайди е решила да провокира последователите си със секси снимки по бански. Те бяха качени само няколко дни след като папараци заснеха как Том я гледа влюбено и гали по коремчето. Израженията и на двамата сякаш показват, че очакват с радост наследника си. 

По време на своите разходки двойката на няколко пъти демонстрира близостта си. На една от оживените улици на Венеция Каулиц се спира, за да погали леко щръкналото коремче на своята съпруга. Това накара мнозина да вярват, че моделът ще става майка на 50. 

Междувременно, докато е в движение, Клум на няколко пъти се хванала за корема си - чест навик на бременните, с който защитават рожбите си в утробата.

Хайди Клум показа колко прилича на майка си

Урок по самоувереност и себелюбие - Хайди Клум отново позира гола

Хайди Клум показа лицето си без грим и филтри

 

Хайди иска дете от Том 

В едно от своите интервюта преди няколко месеца моделът изтъква, че би желала да дари мъжа си с дете. Тогава тя обаче не уточни дали иска да зачене от него или ползва сурогатна майка, за да си имат бебе. 

Ако твърденията за нейната бременност са истина, 33-годишният Том ще стане татко за първи път. А бившият ангел на Victoria's Secret ще има дете номер 5. 

Клум и Каулиц сключиха брак тайно през февруари 2019 г. По-късно вдигнаха щура сватба на луксозна яхта, на която събраха най-близките и приятели. 

Известният модел има три деца от певеца Сийл. За него е женена от 2005 г. до 2014-а. Наследниците им са 17-годишният Хенри, 16-годишният Йохан и 13-годишната Лу. Освен тях Клум има дъщеря - 18-годишната Лени, чийто баща е Флавио Бриаторе. Момичето бе осиновено от известния рапър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари