IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След случилото се с Мадона: Дали певицата ще осъзнае, че не е супержена

4 юли 2023 11 00

Едно напомняне, че е крехка като всички

Снимка: БГНЕС

Поп кралицата Мадона уплаши семейството и феновете си, след като е била намерена в безпомощно състояние в дома си. Звездата вече се възстановява у дома, но се налага отлагане на световното ѝ турне. Тежкото заболяване на певицата, заради което тя е била спешно хоспитализирана, накара близките ѝ да се убедят, че звездата има нужда от почивка.

Семейството било силно уплашено за здравето на певицата и се надява този сигнал да накара вечно преследващата младост звезда най-накрая да признае, че не е супержена.

„Тя се натоварва през цялото време, но трябва да разбере, че въпреки че е толкова добра, колкото хората, с които работи, много от тях са няколко пъти по-млади от нея и нямат история на физическо нараняване.

Разбира се, има и други по-възрастни артисти, които все още са на турнета, но те не танцуват и не дават всичко най-добро на сцената като нея“, казва вътрешен човек от близкото обкръжение на певицата.

Мадона работи по 12 часа на ден в подготовката за турнето си по случай годишнината. Но сега всички репетиции са спрени. „Въпреки че подобна болест може да порази всеки на всяка възраст, това е още едно напомняне, че тя е толкова крехка, от плът и кръв, колкото сме всички ние“, добави източникът, цитиран от OK Magazine.

Близък на Мадона заяви пред Daily Mail, че семейството е прекарало няколко травмиращи дни, в които не е било сигурно изобщо какъв ще бъде изходът и дори са казали на близките да се подготвят и за най-страшното.

В момента кралицата на попа, макар и да си е у дома, продължава да е на легло. Преди да се почувства толкова зле, певицата е била около месец с висока температура, но не е споделяла, за да не се отложи турнето ѝ.

Подготовката е включвала доста тежки физически тренировки, като тя буквално е изчерпала силите си, предава Daily Mail. С концертите звездата искаше да отбележи 40 годишнината от началото на нейната кариера в музиката, която стартира през 1983 г.

Турнето на Мадона трябваше да стартира на 15 юли във Ванкувър, Канада. В САЩ сред градовете, които звездата е планувала концерти, са Детройт, Чикаго, Ню Йорк и Лос Анджелис. Има и 11 дати за Европа. Засега това, което се казва, е че датите ще бъдат отложени като допълнително ще стане ясно как ще протече турнето, след като се види как се възстановява звездата.

Мадона има 14 издадени албума – Madonna (1983), Like a Virgin (1984), True Blue (1986), Like a Prayer (1989), Erotica (1992), Bedtime Stories (1994), Ray of Light (1998), Music (2000), American Life (2003), Confessions on a Dance Floor (2005), Hard Candy (2008), MDNA (2012), Rebel Heart (2015), Madame X (2019).

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари