IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър за бащинството: Смъртта на баща ми повлия сериозно

12 юли 2023 10 50

Актьорът отглежда дъщеря си Леа с бившата си приятелка Ирина Шейк

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брадли Купър направи сериозно откровение по време на участието си в предаването „Оцеляване в дивата пустош с Беър Грилс“.

Във видео, споделено в социалните мрежи, актьорът говори за това как смъртта на баща му е повлияла на промяната в мисленето относно родителството и подхода към отглеждането на дъщеря му Леа. Докато виси от скала над дълбок каньон, удобно седнал върху стоманено легло, Купър говори без задръжки пред Беър Грилс за един от най-тежките периоди в живота си.

„Да, би ми се искало баща ми да беше жив, за да се наслади на някои моменти, но трябва да отбележа и големия късмет, който имах с него“, казва Купър. Допълва, че е получил огромен подарък от баща си, макар и малко странен, а именно фактът, че всеки един живот е ценен. Актьорът е разбрал това по най-трудния начин – гледайки как най-силният за него мъж умира в ръцете му. „Това ми даде много ясен пример за смъртността и крехкостта на живота“.

Попитан от Грилс дали всичко това е променило начина му на мислене, Купър веднага потвърди, като добави, че е преминал и през много тъмен период след това. „Имах доста голямо пропадане след смъртта му, но за кратко. Тогава осъзнах, че всъщност не съм безсмъртен и това малко ме изплаши“, казва актьорът.

„За част от живота ми не бях в най-добрата си форма, но трябваше да осъзная кой съм и да намеря покой с това. И след това всичко се нареди“, спомня си звездата.

Постепенно разговорът стигна до темата за бащинството, когато Грилс попита как смъртта на баща му е повлияла на Купър в отглеждането на 6-годишната Леа. „Учиш се от грешките на предшественика си. Аз също ще направя доста и се надявам Леа да се учи от тях. Надявам се с времето да разбера къде греша и да не я натоварвам с моите глупости“, казва Брадли.

Като Бен и Джен: Ирина Шейк и Брадли Купър на романтична почивка на Бахамите

Брадли Купър: Бащинството промени всичко за мен

Ирина Шейк публикува кадри от домашно парти с Брадли Купър

Актьорът споделя 6-годишната Леа с бившата си приятелка Ирина Шейк. Въпреки че двамата ревностно пазят личното пространство на дъщеря си и рядко говорят за нея в интервюта, Купър наруши мълчанието си през 2018 година.

„Предполагам, че раждането на детето ми и създаването на семейство – нещо което винаги съм искал – ми помогна да се отворя и да живея за мига“, казва той пред NPR.

През 2021 година Ирина Шейк сподели пред списание ELLE, че не обича термина „съвместно попечителство“, когато става въпрос за отглеждане на дете от разделени родители. По думите ѝ, родителството е родителство, независимо дали майката и бащата са заедно или не.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари