IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рафаел Надал с първа снимка на бебето

28 юли 2023 14 40

Тенисистът и жена му заведоха сина си в Гърция

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рафа Надал се наслаждава на своята почивка в Гърция. Известният тенисист наруши едно свое правило и за първи път сподели снимка с жена си и детето в социалните мрежи.

„Почивни дни“. Така спортистът озаглави публикацията си в Instagram.

На кадъра Надал държи сина си на ръце, а до тях е съпругата му Мария Франсиска Перейо.

Двойката и бебето са заснети в гръб, возейки се на луксозна яхта из гръцкото крайбрежие.

Със снимката Рафа само загатна къде и как релаксира с любимите си хора.

Надал поздрави Алкарас за историческата му победа

Припомняме, че известният тенисист е в заслужена почивка след като заради контузия не успя да участва в „Уимбълдън“. След като пропусна турнира от Големия шлем, той не пропусна да отбележи историческата победа на Карлос Алкарас над Новак Джокович в зашеметяващ мач.

Победата на 20-годишния му колега го накара да сподели в социалната мрежа, че го смята за шампион.

„Поздравления, Алкарас. Достави ни огромна радост днес и съм сигурен, че пионерът на испанския тенис, Маноло Сантана, към когото ти се присъедини днес на „Уимбълдън“, също те подкрепяше. Много силна прегръдка и се наслаждавай на момента, шампионе“, написа Надал.

По-късно младият тенисист изтъкна, че именно Рафа го надъхал за мача, пишейки му преди той да започне. По думите на Карлос, той е изключително радостен, че идол от неговото детство го подкрепя и споделя толкова ласкателни думи за него.

Мода за бременни по Риана – Серина Уилямс показа голия си корем в Маями

Летни страсти: Григор Димитров и Мадалина Геня са на романтична почивка в Италия

В паузата от тениса Надал наваксва с бащинството

Припомняме, че на 8 октомври тенис звездата стана татко на момченце, което кръсти на себе си. Бебето направи своя дебют пред камерите, след като майка му се появи с него на ръце, придружавайки мъжа си на Australian Open.

По-рано тази година Рафа си взе почивка от тениса. След като получи контузия по време на участието си в Австралия, той претърпя операция, от която се възстановява в момента.

Сдобивайки се с повече свободно време, спортистът може да отдели повече време на жена си и да навакса с бащинството.

„Никога не знаеш как ще се развият нещата, но моето намерение е следващата година да бъде последната ми година“, каза той на пресконференция и така намекна за оттеглянето си от спорта и придаване на приоритет върху семейството си.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари