IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън се събра с колегите си от „Гадни момичета“

4 ноември 2023 16 30

Те са заедно в една епична реклама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Събирането на актьорския състав на „Гадни момичета“ е тук и ние сме повече от развълнувани. 

Линдзи Лоън, Аманда Сайфред, Лейси Чаберт, Даниел Францез и Раджив Сурендра са заедно на екран след девет години за участието си в една епична реклама на Walmart, промотираща новите празнични промоции на магазина. 

Рекламата се излъчи на 1 ноември и показва съветник по ориентиране – Кади Херон (Лоън), метеорологичния репортер Карън Смит (Сайфред), майката Гретчен Винърс (Чабърт), гордия татко Кевин Гнапур (Сурендра) и най-добрия приятел Деймиън (Францез), които се завръщат в гимназията North Shore, където нова банда от гадни момичета съставят правилата по коридорите. 

„Някои неща никога няма да се променят. В сряда носим розово, но сега пазаруваме на Черен петък в Walmart“, казва Кади, докато Гретхен спира в кабриолет, пълен с пазарски чанти от известния магазин. 

Рекламата пресъздава някои от най-емблематичните сцени от филма – от метеорологичните доклади на Карън до прочутото коледно представление, на което героините на Лоън, Сайфред и Чабърт се появиха в сексапилни костюми на Дядо Коледа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nss G-Club (@nssgclub)

„Беше много хубаво да се съберем отново след толкова години. Добре си наваксахме“, казва Лоън пред списание People относно срещата с бившите си колеги. Чабърт допълва, че е било прекрасно да прекара цял ден с Аманда и Линдзи, с които са си спомнили за миналите години и времето, когато са били заедно на снимачната площадка. 

Францез бе на същото мнение като колежките си. „Беше чудесно да работя със стари приятели за тази нова реклама. Да се съберем отново беше наистина специално. Няма по-добро време за събиране от празниците“, допълни той. Пошегува се, че в Walmart има за всекиго по нещо, освен за Гретчен Винърс, която е изиграна именно от Чабърт. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amandacnpage

Това обаче не е единственият подарък, който феновете на „Гадни момичета“ ще получат преди Коледа. От Walmart обещаха, че ще пускат нова реклама с актьорския състав всяка сряда до Черния петък и Киберпонеделника, които тази година се падат съответно на 24 и 27 ноември. 

Семейна подкрепа: Линдзи Лоън аплодира брат си Дакота и сестра си Алиана в Ню Йорк

Влюбени и стилни: Дебют за съпрузите Линдзи Лоън и Бадер Шамас

Линдзи Лоън си спомни за филма „Капан за родители“

Още в началото на октомври Сайфред, Лоън и Чаберт бяха забелязани заедно на снимачната площадка, но проектът им беше пазен в дълбока тайна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peppers (@peppers_series)

Във филма от 2004 година Линдзи играе ролята на Кади Херон – ученичка, която се мести в Америка от Африка и не може да се впише в новата си гимназия. Именно в училище се сблъсква с жестоката реалност на гадните момичета и йерархията, която трябва да спазва. Тормозена от тийнейджърките Карън Смит (Сайфред), Гретчън Винерс (Чаберт) и Реджина Джордж (Рейчъл Макадамс), тя се опитва да намери път към нормалния гимназиален живот. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари