IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс озадачи феновете със снимка на гол мъж

23 ноември 2023 14 40

Тя се пошегува, че снима чичо си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс определено събуди интереса на своите фенове, когато публикува интересна снимка в социалните мрежи

Във вече изтрита публикация, изпълнителката показа стегнатия гръб на мистериозен мъж, чието лице само леко е загатнато на кадъра. Тя шеговито определи човека като свой чичо, след което написа „Какво, ако гърбът му е моето лице?“

Разбира се, на малко по-находчивите фенове не им отне много време, за да разберат идентичността на мистериозния мъж. Оказва се, че това е 36-годишният Кейд Хъдсън, с когото Спиърс е добра приятелка от 14 години и в момента той работи като неин мениджър. Двамата започнаха да работят миналата година, когато бившият ѝ мениджър – Лари Рудолф – напусна през юли 2021 година, четири месеца преди 13-годишното попечителство над Бритни да бъде премахнато. Той работеше с певицата в продължение на 25 години. 

По времето, когато Рудолф напусна, Хъдсън беше агент на Бритни и един от изявените членове на движението #FreeBritney (Освободете Бритни), като дори споделяше снимки в личния си профил, обвинявайки Рудолф, че мълчи за всичко, което се случва с певицата. 

„Дори и хората да не го виждат сега, истината ще излезе наяве. До тези, които трябва да се притесняват, вие знаете кои сте“, пише Хъдсън, цитиран от TMZ. Той продължава „Тази лудост трябва да спре и да започне един заздравителен процес. Бог има начин да отмъсти на тези хора. Така че, за първи път казвам #FreeBritney“. 

Бившият публицист често придружава Спиърс по време на разходки в Лос Анджелис, на ваканции и дори може да бъде видян в нейните странни видеа в социалните мрежи, на които танцува или се прави на модел.

През 2017 година Кейд беше обвинен, че предлагал на актьора Шон Роуз връзки в индустрията в замяна на сексуални актове, но той отрече обвиненията и изясни пред LA Times, че е бил просто един пиян 23-годишен ПР агент без никакви връзки по това време. 

Как се чувства Джъстин Тимбърлейк на фона на шокиращия мемоар на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс обвини Джъстин Тимбърлейк в изневяра

Откровенията на Бритни Спиърс – аборт от Джъстин Тимбърлейк, обръснатата глава и дайкиритата с майка си

От своя страна, Бритни се справя доста добре след раздялата си със Сам Асгари. Освен че събуди слухове за ново гадже, тя се радва и на големия успех на мемоарите си „Жената в мен“, които прекараха впечатляващите три седмици начело на списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ за нехудожествена литература. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney_369 (@britneys_369)

Компанията „Саймън и Шустър“ плати на Спиърс аванс от 12.5 милиона долара, за да напише историята си в 288 страници с помощта на трима други писатели, които обаче остават в тайна за обществото. Според Deadline, в момента се води борба за правата върху книгата, за да може тя да бъде превърната във филм или телевизионен сериал.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари