IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман: Цяло чудо е, че останах невредима като дете

27 ноември 2023 17 50

Актрисата не препоръчва да се влиза в Холивуд от ранна възраст

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман си спомня за времето, когато е била дете в Холивуд.

По време на епизод от подкаста Awards Circuit на Variety носителката на „Оскар“ разказва, че е било цяло чудо, че не е била наранена като млада актриса, добавяйки, че не би посъветвала децата да влизат в индустрията. 

„Не бих окуражила младите хора да се захващат с това. Не искам да кажа никога, а просто в ранна детска възраст“, казва актрисата, която има 12-годишен син Алеф и 6-годишна дъщеря Амалия от съпруга си Бенджамин Милпие. 

Портман смята, че е имала невероятен късмет заради това, че се измъква невредима от машината на Холивуд, в която влиза като 13-годишна. Тя също така благодари на родителите си, които са изиграли огромна роля в опазването ѝ от тръгването ѝ по грешни пътища и залитането ѝ към наркотици, алкохол и други пороци, които стават много по-достъпни, когато си известен и имаш заредена банкова сметка. 

Натали прави екранния си дебют във филма „Леон“, когато е едва на 13 години. Тогава тя си партнира с Жан Рено, Гари Олдман и много други известни имена в киното. Разказва, че всяко дете, което иска да бъде актьор, би се възпротивило на съветите, че не трябва да започва отрано в Холивуд, но когато порасне, ще разбере, че всичко е било за негово добро. 

„Чувала съм твърде много гадни истории, за да съм сигурна, че нито едно дете не трябва да става част от това. Имайки предвид това, знам, че през последните години доста говорим по темата, така че все повече хора са наясно с проблемите и са много по-внимателни. Но в крайна сметка, не смятам, че децата трябва да работят. Мисля, че те трябва да си играят и да ходят на училище“, категорична е звездата. 

През май месец Портман си спомни за ролята си в „Леон“, казвайки пред Hollywood Reporter, че има смесени чувства относно филма, който ѝ отваря вратите на Холивуд. Режисьорът му, Люк Бесон, беше обвинен в сексуално насилие от няколко жени, но обвиненията бяха свалени. 

В „Леон“ носителката на „Оскар“ влиза в ролята на Матилда – младо момиче, което създава менторска връзка с наемен убиец (Жан Рено), след като семейството ѝ е убито. 

Когато бе попитана какви емоции изпитва към филма, Портман каза: „Това е филм, който все още е обичан и харесван, като хората ми говорят за него повече, отколкото за който и да е друг проект, който съм правила“

Тя продължи: „Той създаде моята кариера. Но когато го гледаш сега, определено има нещо странно, меко казано, в историята. Така че, да, смесени са чувствата в мен“

Скандал: Натали Портман и съпругът ѝ в центъра на любовен триъгълник

Натали Портман: Нося само стари дрехи, не съм купувала кожа от 20 години

Натали Портман за ролята на Тор: Трябваше да стана много мускулеста

По време на интервюто с THR Портман заяви, че обвиненията към Люк Бесон са били опустошителни. Режисьорът първоначално бе обвинен в изнасилване през 2018 година, а адвокатът му заяви пред медиите, че клиентът му е „паднал от стола“, след като е чул твърденията, които отрича. 

Относно работата си с Бесон, Натали казва: „Наистина не знаех нищо. Аз бях просто едно работещо дете. Бях дете. Но не искам да кажа нещо, което ще омаловажи нечия друга история“

Когато бе попитана за съвет, който би дала на децата, които искат да се занимават с кино още в ранна детска възраст, Портман каза, че те трябва да третират Холивуд като една игра, а не като професия, защото не смята, че децата трябва да работят. 

В същото интервю тя описва своето преживяване като много забавно. „Определено знаех как да се държа сериозно, дори като дете, но много ми харесваше. Наистина се наслаждавах на нещата“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари