IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяла Коледа: Знаменитости, които избраха ефектни бели тоалети

25 декември 2023 12 00

Вижте кои звезди са като Снежанки – появяват се в напълно бели визии напоследък

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Повечето знаменитости залагат на червени, златисти, сребристи или пък зелени тоалети през този празничен сезон, за да са в синхрон с духа на Коледа, но има и много известни личности, които избраха напълно бяла, приказно-зимна визия, за своите декемврийски публични появи.

Една от тях беше Кейт Мидълтън, която дебютира изцяло в бяла визия на една от последните си изяви, посветена на предстоящите празници. Принцесата на Уелс се отказа от цветните рокли, за да се появи в стилен и модерен бял тоалет за записа на нейната служба Together At Christmas carol, която ще бъде излъчена на Бъдни вечер в Обединеното кралство. 

Елегантната съпруга на принц Уилям носеше чанта Strathberry,  а нейната визия се състоеше от бяло сако, панталон с висока талия и топ в същия тон, както и дълго бяло палто на бранда Self-Portrait (на основната снимка).

Друга звезда, която се появи в ефектна бяла визия тези дни беше Джейсън Момоа, който донесе духа си „алоха“ в Ню Йорк, докато беше гост в предаването Good Morning America, за да популяризира своя нов филм „Аквамен и изгубеното кралство“.

44-годишният актьор изглеждаше доста стилно, облечен в палто в цвят слонова кост и подходящи панталони. Той беше прибрал дългата си къдрава коса на опашка.

Момоа; Снимка

Момоа; Снимка: Getty Images

Ан Хатауей беше истинска зимна мечта в украсена със сребърни детайли бяла рокля и подходящо палто. Актрисата от „Дяволът носи Прада“ приличаше на ангел в ефирната си визия, с която се появи в шоуто на Джими Фалън The Tonight Show в петък.

Ан изглеждаше зашеметяващо, облечена в миди пола с висока талия в блестящ снежнобял оттенък, която имаше голяма цепка до бедрото и сребърни мъниста по подгъва и цепките. Хатауей съчета полата с подходяща горна част без презрамки, която беше украсена със сребърни мъниста в кръстосана шарка. Тя не носеше огърлици за вечерта, но беше допълнила тоалета си със сребърни обеци, няколко пръстена и няколко гривни, включително една с инкрустирано с диаманти цвете. Тя допълни елегантния тоалет със също толкова прекрасни обувки – високи блестящи сребристи токчета на платформа от Aquazzura. 

На бяла коледна вълна се е настроила и Ева Мендес. Половинката на Райън Гослинг сподели свое видео в профила си в Instagram, на което носи секси бяла рокля.

До видеото актрисата е написала: „Бяла Коледа. Какво бих искала да нося за Коледа тази година @annaquanlabel. Но реалността всъщност това да е моят коледен външен вид не съществува. Опитвам се да събера смелост да публикувам как всъщност изглеждах миналата Коледа.“ 

С тези думи гордата майка на две малки момиченца Ева намекна, че външния ѝ вид не е толкова бляскав, когато цял ден се е приготвяла за празничната трапеза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

В напълно бяла визия се появи наскоро и Памела Андерсън. Звездата от „Спасители на плажа“ буквално даде майсторски клас за това как се носят шикозни зимни бели дрехи! В този стилен вид актрисата се появи на червения килим на модните награди 2023 в Royal Albert Hall в Лондон като не носеше и капка грим на лицето си – тенденция, която Памела смята да налага и в бъдеще.

Памела Андерсън;

Памела Андерсън; Снимка: Getty Images

С визия на модерни Снежанки се появиха наскоро двете, може би най-известни, испаноговорящи актриси в Холивуд, а именно испанката Пенелопе  Крус и мексиканката Салма Хайек. 

Салма се появи в секси сатенена дълга рокля с шлейф в бяло, съчетана с красива диамантена диадема. В този си вид Хайек блесна на 3-тата годишна гала на Музея на киноакадемията, представена от Rolex на 3 декември 2023 г. в Лос Анджелис, Калифорния.

Салма Хайек;

Салма Хайек; Снимка: Getty Images

Пенелопе Крус присъства на наградите Gotham в Cipriani Wall Street на 27 ноември 2023 г. в Ню Йорк в полупрозрачна бяла рокля, която подчертаваше всичките ѝ извивки. Тоалетът на съпругата на Хавиер Бардем беше дантелен и приличаше на дълга до земята, вталена риза. 

Пенелопе Крус;

Пенелопе Крус; Снимка: Getty Images

Другата латино прелест в Холивуд – Росарио Доусън, която скоро ще става баба на едва 44 години, също приличаше на бяла магия на последната си публична поява. 

Росарио Доусън;

Росарио Доусън; Снимка: Getty Images

Другата бяла прелест тези дни беше бившата приятелка на Леонардо ди Каприо – Камила Мороне. Нежната и талантлива брюнетка се появи в дълга рокля в бяло без презрамки, съчетана с големи, висящи диамантени обеци. В този си ангелски вид тя дойде на 3-тата годишна гала на музея на Академията на  3 декември в Калифорния. 

Камила Мороне;

Камила Мороне; Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари