IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата жена на рапъра 50 Cent била проститутка в дома на Шон „Диди“ Комбс

30 март 2024 12 00

Дафни Джой е посочена като компаньонка в делото на Родни „Лил Род“ Джоунс срещу Диди

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бившата жена на рапъра 50 Cent – Дафни Джой (на основната снимка) беше обвинена, че е работила като проститутка за Шон „Диди“ Комбс. Тя беше посочена в делото на Родни „Лил Род“ Джоунс за 30 милиона долара срещу бившия му работодател – противоречивия продуцент Диди.

Според съдебни документи, получени от сайта Page Six във вторник, красавицата, която е модел на OnlyFans, е обвинена, че е била секс работничка в предполагаемата мрежа за секс трафик на Комбс, заради която преди дни бяха обискирани домовете му в Ел Ей и Маями от федералните агенти.

Очевидно Дафни е била една от трите проституиращи жени, на които 54-годишният Комбс е плащал „месечна стипендия“ за техните услуги. 37-годишната Джой не е говорила публично за обвиненията срещу нея. Рапърът 50 Cent, от който тя има дете, също мълчи относно развитието на нещата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Джой излизаше с 50 Cent, чието рождено име е Къртис Джаксън, около една година между 2011 и 2012 г., като междувременно те се сдобиха със син – Сайър.

Изпълнителят на In Da Club често критикува Комбс през последните няколко месеца относно съдебните дела срещу втория, като дори му се подиграва в социалните медии.

Колкото до Родни „Лил Род“ Джоунс той започна да съди Комбс миналия месец за предполагаемо сексуално насилие над него, докато двамата са си сътрудничили по последния му албум между септември 2022 г. и ноември 2023 г. Джоунс също така твърди, че е бил принуден да търси проституиращи жени и да извършва сексуални актове пред рапъра и каза, че вярва, че е бил дрогиран и изнасилен по време на парти през февруари 2023 г.

Комбс и правният му екип категорично отхвърлиха всички обвинения, като неговият адвокат Шон Холи каза на Page Six, че „Лил Род не е нищо повече от лъжец, който преследва пари.“

Делото на Джоунс следва вълна от подобни обвинения срещу хитмейкъра на I'll Be Missing You, включително четири иска за сексуално посегателство, в които се твърди, че той групово е изнасилил и сексуално трафикирал непълнолетна, както и че я е упоил.

През ноември 2023 г. той уреди дело за изнасилване и малтретиране, заведено от дългогодишната му приятелка Каси.

Дафни с

Дафни с Джейсън Деруло; Снимка: Getty Images

Колкото до предполагаемата компаньонка Дафни Джой, през 2016-а тя изживя и бурна афера с друг известен чернокож певец, а именно с Джейсън Деруло (на снимката горе).

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари