IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс говори за това какво е да бъдеш „най-мразения човек в Америка“

29 април 2024 14 50

Водещата сподели, че това е било огромен удар по егото ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елън Дедженеръс за първи път говори за това какво е да те обявят за „най-мразения човек в Америка“. Телевизионната водеща споделя, че това е било огромен удар върху егото ѝ и я е превърнало в отшелник.

„Шоуто на Елън Дедженеръс“ слезе от ефир през 2022 г. след 19 сезона по NBC след токсичния скандал на работното ѝ място, който опетни репутацията ѝ на любим телевизионен водещ.

През 2020 г. 66-годишната Дедженеръс беше обвинена от бивши свои служители, че е насърчавала среда, която толерира предполагаем тормоз, расизъм и сексуален тормоз.

Това накара WarnerMedia да започне разследване, а самата Дедженеръс настоя в писмо до екипа на шоуто си, че тя не знае за каквато и да е токсичност зад кулисите на предаването.

По-късно тя нарече обвиненията „координирана женомразска“ атака срещу нея и почти не се скри от светлината на прожекторите, откакто финалът на токшоуто беше излъчен на 26 май 2022 г.

Изпълнявайки стендъп пред разпродадена публика в Club Largo в сряда, Дедженеръс се подиграваше на падението си, като си спомняше, че е била „изритана от шоубизнеса“, защото е била „зла“, пише списание Rolling Stone.

“Ellen's Last Stand … Up Tour“ бележи първото ѝ комедийно турне от 2018 г. насам и комедиантката спечели „бурни аплодисменти“ на шоуто си в сряда.

Дедженеръс продължи: „Омразата продължи дълго време и се опитвах да избягвам да гледам новините. „Милото момиче“ оказа се, че не е било любезно. Това бяха заглавията.“

Това беше намигване към нейната емблематична мантра „Бъди любезна“, с която тя се подписваше всеки епизод от „Шоуто на Елън Дедженеръс“.

Елън призна, че „не знае как да бъде шеф“, въпреки че е лице на своето шоу, преди да напомни на феновете, че е „учила в Chuckle Hutt на Чарли“, а не в бизнес училище.

„Шоуто се казваше Елън и всички носеха тениски с надпис „Елън“ и имаше сгради на парцела на Warner Brothers с надпис „Елън“, но не знам дали това означаваше, че аз трябва да отговарям за всичко“, обясни тя.

След това Дедженеръс отбеляза, че е била „изритвана от шоубизнеса“ два пъти в дългата си десетилетия кариера. През 1998 г. нейният популярен ситком Елън беше внезапно отменен от ABC, след като тя публично се обяви за гей.

„За тези от вас, които не помнят, това е вторият път, когато ме изритаха от шоубизнеса“, каза тя на тълпата, преди да се пошегува: „В крайна сметка те ще ме изгонят и за трети път, защото съм зла, стара и гей.“

Тя призна, че спадовете в кариерата ѝ са се отразили много на егото и самочувствието ѝ. „Има такива крайности в този бизнес, хората или те обичат и те имат за идол или те мразят, като последните хора някак си са по-гласовити.“

„Беше толкова болезнено. Не успях да придобия перспектива. Не можех да направя нищо, за да разбера, че не е лично“, обясни тя. „Просто си помислих: „Е, това не е начинът, по който исках да сложа край на кариерата си, но това е начинът, по който свършва.“… Просто мразех начина, по който завърши шоуто, което иначе толкова много обичах“, каза още Дедженеръс.

Тя призна, че е преживяла тежък период и че се е уединила след скандала. Дедженеръс каза още, че нейното поведение е започнало да засяга съпругата ѝ Порша де Роси. „Тя гледаше какво се случва с мен... и премина през това с мен.“

Сега, след две години на „затихване“, Дедженеръс най-накрая е в състояние да приеме резултата от кариерата си и вече може да танцува, без да „плаче“, както самата тя призна. „Сега се шегувам с това, което ми се случи, но беше опустошително.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари