IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След разкритието, че е гей, София Буш направи дебют с приятелката си

30 април 2024 10 40

Актрисата осъзна, че е хомосексуална на 41 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Буш и Ашлин Харис официално направиха своя дебют на червения килим като двойка. Актрисата от сериалите „Полицаите от Чикаго“ и „Самотно дърво на хълма“ беше снимана да си разменя любящи погледи с бившата футболистка, докато двете пристигнаха заедно за вечерята на кореспондентите в Белия дом в събота.

Двете позираха за фотографите прегърнати и с широки усмивки на лицата. Появата на влюбените жени идва няколко дни след като Буш се обяви за „куиър“ (член на ЛГБТ обществото). Актрисата разкри, че е осъзнала своята  хомосексуалност на 41 години, след като е срещнала „спиращата дъха“ 38-годишна Харис.

За събитието София носеше черна рокля без презрамки със златни акценти, докато Ашли беше заложила на черно блестящо сако от туид и чифт черни панталони. И двете дами бяха съчетали дрехите си със златни бижута.

Харис завърши визията си с обувки Saint Laurent, а Буш съчета своята с обувки на ток Aquazzura.

Миналия четвъртък Буш публично обяви, че има връзка с жена в есе за списание Glamour. В него тя описа зараждащия се роман с пенсионираната спортистка, с която започна да се вижда след развода си с Грант Хюз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

„Влюбването в Ашли заши някои от собствените ми детски рани и ме сближи много повече със собствената ми майка“, написа Буш.

Звездата от „Джон Тъкър трябва да умре“ каза, че е било „най-красивото нещо“ да гледа как Харис „оцелява“ и живее за децата си, Слоун, 3, и Оушън, 1, които споделя с отчуждената съпруга Али Кригър.

Колкото до Буш, през август 2023 г. тя подаде молба за развод от бизнесмена Грант Хюз след само една година брак. Харис пък показа подкрепата си за Буш в Instagram, след като актрисата публично се обяви за хомосексуална, написвайки „Гордея се с теб, скъпа“.

Слуховете, че двете жени са започнали романс помежду си, след дълго приятелство, се появиха за първи път през октомври 2023 г.

В миналото София е имала само хетеросексуални връзки, включително с колегите си Чад Майкъл Мъри и Джеси Лий Софър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари