IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горда майка – Джесика Алба отпразнува рождения си ден в компанията на децата

30 април 2024 17 40

Актрисата има две дъщери и един син от съпруга си Кеш Уорън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джесика Алба отбеляза рождения си ден, заобиколена от най-важните хора в живота си. 

В понеделник, 29 април, актрисата сподели серия от снимки от личния си празник. Тя навърши 43 години ден по-рано и определено е получила специално отношение от семейството си. Вижда се, че Алба разполага с няколко вкусни ягодови торти, които са поставени на масата пред нея, а тя се усмихва щастливо зад тях. Облечена е в бежова риза на райе и цветна пола, а вълнистата ѝ коса е разделена на две равни части и се спуска по раменете ѝ. Актрисата определено е имала десерти в изобилие, като освен ягодовите торти, тя е получила и две във формата на сърце. 

Но най-големият подарък за Алба е семейството ѝ. Тя гордо позира с 15-годишната Онър, 12-годишната Хевън, 6-годишния Хейс и съпруга си Кеш Уорън. На друга снимка гордата майка е заобиколена само от дъщерите си, като трите седят на мека мебел в градината, а в далечината се вижда златен надпис, който гласи „Честит рожден ден“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

От другите снимки в поредицата става ясно, че Алба е получила и специална изненада – серенада от професионален оркестър, който позира с всички гости. Вижда се, че музикантите са свирили на духови и струнни инструменти, правейки празника още по-весел. Публикацията завършва с Джесика, която е затворила очите си и си пожелава нещо преди да духне наредените седем свещички на ягодовата си торта.

„Още една обиколка около Слънцето. Чувствам се изключително благодарна и благословена“, написа Алба под серията от снимки и напомни на всички, че вече е започнал сезонът на Телеца.

По-рано през месеца Джесика сподели снимки от женската ваканция с двете си дъщери. Трите заминаха за Лондон, където разгледаха забележителностите и не пропуснаха да се снимат. Вижда се, че Онър вече е малко по-висока от майка си, като Хевън я гони по петите и съвсем скоро и тя ще задмине знаменития си родител. Семейството се наслади на следобеден чай в известно заведение, гледа пиеса на Уест Енд и позира пред емблематичната червена телефонна кабина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

През септември Алба сподели пред списание People, че се учи от децата си също толкова, колкото и те от нея. 

„Или те ме учат на нещо ново всеки ден, или аз уча тях. Учим се един от друг. Определено процесът е взаимен“, казва актрисата, добавяйки че е много важно родителите да не приемат връзката с децата си за даденост. По думите ѝ, на малчуганите трябва често да им се казва, че мама и татко ще ги подкрепят във всяко едно отношение и да им се показва безусловна любов всеки ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Актрисата смята, че подхранването на здравословна и стабилна връзка между родител и дете, се крие в постоянното окуражаване и поздравления за добре свършена работа. Казва, че изречения като „Обичам те“ и „Много ми хареса как се справи със ситуацията“ са изключително важни за децата.

Джесика Алба: Ходя на терапия и с двете ми дъщери

Любов завинаги: Джесика Алба празнува 14 години от брака си

Като две капки вода: Джесика Алба и 13-годишната ѝ дъщеря

За разлика от други дъщери на известни дами, Онър и Хевън все още не са започнали да взимат дрехи назаем от майка си. Алба споделя, че по-голямата ѝ дъщеря е пробвала обувките ѝ, но ги смята за странни и смешни.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари