IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън разкрива тайните си за красота и фитнес

5 май 2024 12 00

Как актрисата поддържа визията си вечна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рутините на Дженифър Анистън са част от легендата на знаменитостите. От десетилетия феновете на актрисата следват нейните съвети за фитнес и хранене. Поне веднъж съм опитвала нейния сутрешен режим на медитация-смути-тренировка, надявайки се да имитирам блясъка ѝ. Но след 30 години шлайфане под светлината на прожекторите, подходът на Анистън да се грижи за себе си се е променил. Тези дни тя поставя на първо място чувството за благополучие и задоволство от самата себе си. 

На 55 години кариерата на Дженифър не се е забавила. Тя управлява марката за грижа за косата LolaVie, ръководи продуцентска компания и е напът да започне снимките по четвъртия сезон на сериала The Morning Show. Въпреки това, ежедневието ѝ със сигурност се е променило. Вместо да тласка тялото си до предела на силите му, тя е приела по-мек начин на живот точно като всички нас – особено в контекста на нейната фитнес рутина.

Преди две години актрисата сменя натоварените с тежести тренировки за по-нискоинтензивни, базирани на оформяне на тялото. След като се влюбва в нежния подход към фитнеса, Анистън става посланик на марката Pvolve и сега пуска на пазара нова колекция фитнес оборудване, включваща нейните любими принадлежности.

От фитнеса до грижата за косата, Анистън е намалила всичките си процедури до само най-важното, което я кара да се чувства като най-добрата версия на себе си. Тя споделя практиките си за уелнес и красота, за да помогне на всички дами да приемат себе си и да разберат, че самите ние трябва да сме си най-големите фенове.

Тайните на Дженифър Анистън за прекрасен живот

Какво би казала на 25-годишното си Аз?

„Не предизвиквай толкова тялото си. Спокойно. Ще ти служи в дългосрочен план – това е единственото ти тяло“, казва Анистън. Съжалява, че не е открила по-нискоинтензивните тренировки в 20-те и 30-те си години, защото по това време е предизвиквала организма си до предела на силите с бягане с абсурдни скорости, тренировки по кросфит и други физически дейности. По думите ѝ, тя е била любимата клиентка на физиотерапевтите, защото често им ходела в кабинетите с различни контузии и наранявания. След като открива по-мекия подход към фитнеса, всичко се променя и тялото ѝ започва да ѝ се отблагодарява.

Любимата ѝ тренировка

Всичко, което включва планкове и движения с приплъзване са в графата „любими“ на Дженифър Анистън. По думите ѝ, тези упражнения тренират корема, краката и задните части и така помагат на цялото тяло да остане във форма.

Любимият ѝ спортен асортимент

„Хубавият спортен сутиен е нещо, без което не мога“, казва актрисата.

Нещото, с което поддържа здрава коса

Анистън признава, че се опитва да стои колкото се може по-далеч от топлинните инструменти. Казва, че сешоарите, пресите и машите ще унищожат косата ви, като говори от собствен опит. Когато прекомерно обработвате, пребоядисвате или се сушите всеки ден, това уврежда кичурите ви. Именно затова Анистън се опитва да избягва топлинната обработка колкото се може повече, като в същото време използва подходящи за косата ѝ шампоан и балсам, заедно със седмична маска.

Какво прави след работа

„След работа се прибирам вкъщи, лягам на дивана и оставям кучетата да ме ближат и даряват с любов – това винаги е първото нещо. Но след това се опитвам да стоя далеч от компютъра колкото е възможно повече и да оставя мозъка ми да почине, пускайки си някое добро предаване или сериал. Като цяло най-добрата ми практика за самогрижа е да стоя далеч от екраните и да се опитвам да не следя новините. Не мисля, че мозъците ни са предназначени за такъв вид прием на информация. Звучи клиширано, но ако консумирам твърде много информация, нивата ми на стрес се покачват, така че грижата ми за себе си включва да огранича приема на новини колкото мога, без да стоя на тъмно от това, което се случва по света“, казва Анистън.

Това, което цени най-много в приятелството

Нещото, което актрисата цени най-много в приятелите си, е че има 100% прозрачност и честност на отношенията си с тях. Казва, че комуникацията с близките ѝ хора е напълно открита и няма място за тайни и задкулисни игри.

Сексапил на високо ниво – Дженифър Анистън показа перфектна фигура в нова фотосесия

Дженифър Анистън си взима почивка от киното, за да пътува

Дженифър Анистън: Сега се чувствам много по-добре, отколкото на 20

Нещото, което очаква с нетърпение през лятото

Анистън казва, че започва да снима новия сезон на The Morning Show този юли, така че лятото ѝ ще бъде изпълнено с работа. Все пак ще се опита да намери малко време за ваканция, преди да започнат снимките, но все още не е измислила къде.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари