IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлот посреща деветия си рожден ден с нов портрет.

2 май 2024 16 30

Кейт Мидълтън и принц Уилям споделиха нова снимка, за да отбележат празничния ден на дъщеря си

Снимка: Getty

Дъщерята на Кейт Мидълтън и принц Уилям – принцеса Шарлот, отбелязва своя девети рожден ден. В социалните мрежи се появи нов неин портрет, който е направен от принцесата на Уелс в Уиндзор през последните няколко дни.

Фотосът е с надпис: „Честит 9-и рожден ден, принцесо Шарлот! Благодаря ви за всички мили послания днес. Принцесата на Уелс.“ На снимката се вижда как Шарлот грее пред обектива, докато се е облегнала на цветен плет и е облечена с жилетка в цвят бордо и синя дънкова пола.

Снимката беше публикувана седмица след друг специален повод за семейството – принц Луи отбеляза своя шести  рожден ден.

На 23 април кралската двойка публикува нова снимка на най-малкото си дете, направена от майката принцеса Кейт в Уиндзор, на която то се усмихва върху одеяло в тревата – и разкрива изгубен зъб!

Преди големия ден на принц Луи не се знаеше дали кралските родители ще пуснат нова снимка в чест на рождения му ден, както са го правили в миналото.

През март принцеса Кейт направи изявление, след като снимката, направена от принц Уилям с децата им по случай Деня на майката във Великобритания, беше премахната от множество новинарски агенции поради съмнения за манипулация.

„Подобно на много любители фотографи, от време на време експериментирам с редактирането. Исках да изразя извиненията си за объркването, което предизвика семейната снимка, която споделихме вчера. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив Ден на майката“, каза тя.

Публикуването на портрета за рождения ден на принцеса Шарлот продължи една дългогодишна кралска традиция.

41-годишният принц Уилям и 42-годишната принцеса Кейт издават нов портрет (или портрети) на всяко от децата си в чест на рождените им дни още от времето, когато 10-годишният принц Джордж е бил бебе.

Миналата година двойката пусна две нови снимки на единствената си дъщеря за нейния 8-и рожден ден. Първата снимка, направена от мама Кейт и публикувана в навечерието на рождения ѝ ден, показваше Шарлот, която мига с усмивка от бяла плетена седалка и е облечена в лятна рокля.

„Пожелавам на принцеса Шарлот много щастлив рожден ден! Утре ще е на 8 години“, написаха принц Уилям и принцеса Кейт под снимката в своите социални медии, заедно с червен балон и емотиконка за рожден ден.

На самия рожден ден на принцеса Шарлот кралските родители публикуваха втора снимка.

„Благодаря ви за всички пожелания за рожден ден“, гласеше надписът в Instagram към снимката, направена от фотографа Мили Пилкингтън.

Втората снимка за 8-ия рожден ден на принцеса Шарлот я показва облечена в раиран пуловер и гушнала се със семейното куче Орла сред поле от нарциси. Орла очарователно се присъедини и към портретите за 7-ия рожден ден на принцеса Шарлот, появявайки се на една от трите снимки, които принцът и принцесата на Уелс издадоха през 2022 г.

В отклонение от традицията принц Уилям и принцеса Кейт публикуваха последните снимки на Луи и Шарлот на действителните им рождени дни. Досега двойката почти винаги публикуваше празнични портрети в навечерието на рождените дни на децата си, често заснети от Кейт, която е известна с интереса си към фотографията.

Приема се, че новият протокол е свързан с желанието за уединение, след като на 22 март принцесата на Уелс сподели, че се лекува от рак. По подобен начин тя изрази чувството и в саморъчно написаната си реч.

„Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега се нуждаем от малко време, пространство и уединение, докато завърша лечението си“, каза принцеса Кейт във видеопосланието.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари