IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона организира безплатен концерт за над 1 милион души

7 май 2024 17 40

Певицата със специално изпълнение в Рио де Жанейро

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мадона обеща на своите фенове най-голямото парти в света и спази думата си в Рио де Жанейро преди няколко дни.

През март 65-годишната изпълнителка обяви, че ще направи исторически безплатен концерт на Копакабана за финала на своето световно турне Celebration Tour. На обявената дата, 4 май, на известния плаж се събраха над 1,6 милиона души, което счупи рекорда за посещаемост на подобно събитие, за да изгледат последния концерт на Мадона.

Въпреки че новогодишните концерти на Копакабана привличат по-големи тълпи, шоуто на Кралицата на попа влезе в историята, защото това беше нейният най-голям концерт, като също така е най-големият самостоятелен концерт на който и да е изпълнител. Преди това рекордът се държеше от Rolling Stones.

По време на шоуто си Мадона изпя серия от хитове, включително Like a Virgin, Like a Prayer и Into the Groove. Драг кралицата Пабло Витар се качи на сцената за общо изпълнение на Music, а за изпълнението си на Vogue Мадона покани Анита, която по-късно сподели за невероятния момент в своите истории в Instagram. Бразилската певица сподели, че е била изключително щастлива от факта, че е била част от подобен концерт.

След шоуто Мадона сподели своята възхита и благодарност в серия от публикации в Instagram, включително и видео от събитието, на което се вижда милионната публика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Това наистина се случи... Благодаря ти, Рио... Благодаря на Пабло Витар и Анита... Думите не могат да изразят моята благодарност! На всички замесени!“, написа певицата под видеото.

Концертът, който беше първи за Мадона в Бразилия от 2012 година насам, беше обявен за безплатен като благодарност към феновете, които, по думите на изпълнителката, са я подкрепяли в продължение на повече от четири десетилетия. Самото турне Celebration беше организирано като машина на времето, събирайки в себе си най-големите хитове на Кралицата на попа, които тя е сътворила през годините.

Шоуто в Бразилия се състоя пред хотела Belmond на Копакабана и беше достъпно за всеки, който си намери място.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Мадона започна турнето си Celebration Tour в лондонската O2 Арена през октомври, когато пя и танцува на сцената в продължение на два часа. Тогава тя проговори за завръщането си към музиката след хоспитализацията ѝ миналата година, когато се зарази със сериозна бактериална инфекция.

„Не мислех, че ще преживея. Нито лекарите ми. Затова се събудих един ден и всичките ми деца бяха около мен“, каза Мадона, която е майка на 27-годишната Лурдес, 23-годишния Роко, 18-годишния Дейвид, 18-годишната Мърси и 11-годишните близначки Стела и Естер. „Но ангелите ме защитиха, а и децата ми бяха там. А децата ми ме спасяват всеки път“, допълни певицата.

10 от 10 – Памела Андерсън показа безупречност без грим на концерт на Мадона

Мадона била в изкуствена кома два дни заради бактериална инфекция

Мадона разцелува младото си гадже Джош Попър на сцената в Бруклин

Миналия месец Мадона сподели снимки от зад кулисите на своите концерти, където се виждат и децата ѝ. Дейвид, Мърси, Стела и Естер се качиха на сцената заедно с майка си в различни части на света. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„В деня преди 80-ото ни шоу от Celebration Tour трябва да отдам заслуженото на моите невероятно талантливи деца, които ме подкрепиха през това приключение, като всяко от тях донесе своя уникален талант на сцената“, написа гордата майка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари